ΡΟΔΙΤΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΡΟΧΟΒΗΛΑΣ ΑΠΟ ΣΚΗΡΟΔΕΜΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΕΙΟ 5ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 3 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΠΟΤΕ Η ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΩ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΩ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΄,ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΩ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παρατήρησεις: -Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. -Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. -Το παρον θα διαγραφει αν δεν διορθωθει. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Χλωμό το βλέπω, πιο εύκολα κοτσάρεις στην τροχοβιλα από μπετό μια ανατροπή και κάνεις ψιλομεταφορές παρά αυτό που λες.
a.k.topo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Από την στιγμή που όπως λες δεν έχει γίνει καμιά σύσταση οριζόντίων και καθέτων και όλα είναι εξ αδιαιρέτου...μήπως είσαι κάτοχος του 1/3 από κάθε σπίτι και δεν το ξέρεις?Οσον αφόρα το ερώτημα σου δυσκολο οπως σου είπε και ο παραπάνω συνάδελφος.Αλλα κάλα ,για να χτίσουν οι αλλοι συνιδιοκτήτες στις οικοδομίκες αδειες εβάλες και συ την υπόγραφή σου,δεν είδες ότι δεν σου απόμένει τίποτα εσένα?
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Αυτό το «Μονιμοποιήσω» όποτε το ακούω πεθαίνω στα γέλια...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 (Είναι σαν την "ταυτοποίηση" των Η/Χ).
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 Αυτό το «Μονιμοποιήσω» όποτε το ακούω πεθαίνω στα γέλια... και ομως: ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου....... πήγαινε βρες πάντως κάποιο μηχανικό .το φορουμ ειναι αναρμοδιο μαλλον για την περιπτωση σου...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Ο Ροδιτης χαθηκε... Δεν διαβασε και τους Κανονες Συμμετοχης.. Θα κλειδωθει το παρον..
Recommended Posts