iovo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Εδώ είναι το link για την demo έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Γεια σας, μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ισοϋψείς καμπύλες και αν ναι ποιο είναι και που θα μπορούσα να το βρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Surfer... Πολυ καλο προγραμμα.. κανε μια αναζητηση και στο google και σαυτο το φορουμ εχει ξανα αναφερθει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2009 ευχαριστώ, δεν το είχα βρει, θα το ξανακοιτάξω και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VagoSof Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Καλησπέρα παιδιά.Έχω να κάνω μία ερώτηση : πως μπορώ να κάνω σ'ένα τοπογραφικό διάγραμμα ισουψείς στο Autocad μη έχοντας φυσικά στη διάθεσή μου το Anadelta Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Χρησιμοποιούμε την αναζήτηση πριν αναρτήσουμε νέο θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 ψάξε να κατεβάσεις κανένα δωρεάν προγραμματάκι από το internet σαν το ezysurf. νομίζω όμως ότι υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα. (πως με βλέπεις γιώργο μαθαίνω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Καλησπέρα παιδιά.Έχω να κάνω μία ερώτηση : πως μπορώ να κάνω σ'ένα τοπογραφικό διάγραμμα ισουψείς στο Autocad μη έχοντας φυσικά στη διάθεσή μου το Anadelta Ευχαριστώ. Οι λύσεις σου είναι οι εξής: α) αγοράζεις κάποιο πρόγραμμα που κυκλοφορεί στην αγορά που είναι πολλά και το κόστος τους κυμαίνεται στα 1000-1500€ με τα οποία μπορείς να κάνεις διάφορες τοπογραφικές εφαρμογές. β) βρίσκεις κάποια άλλη έκδοση της Autodesk όπως το Civil3d ή το παλαιότερο Land Desktop. γ) μπαίνεις στο site http://cadtips.cadalyst.com/ ή σε παρόμοια site και ψάχνεις να βρεις *.lisp π.χ. contours το οποίο το εισάγεις στον υπολογιστή σου και σου κάνει τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VagoSof Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Συνάδελφοι καλημέρα! Πώς μπορώ να κάνω ισοϋψείς σ'ένα σχέδιο με το Autocad?Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 VagoSof θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή (Land,Civil,Map) στο ΄σκέτο¨ autocad δεν γίνεται υπάρχουν βέβαια και φθηνά λογισμικά στην αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 ρε συ vagosof αφού το έχεις ξαναρωτήσει και πήρες απάντηση γιατί ανοίγεις νέο θέμα και φορτώνεις το φορουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα