xbasher Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 03:12 μμ Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 03:12 μμ Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει νόημα να διαβάσω οδοντοτούς τροχούς, λιπανση και ρουλεμαν από Γραικούση. Αξίζουν ή είναι απαρχαιωμένη γνώση?Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε παρει ακόμα βιβλία στη σχολή οπότε δεν έχω να διαβάσω από πουθενα αλλου. Ευχαριστώ
deathlok Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 04:02 μμ Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 04:02 μμ Πάντως έχοντας την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά (όχι σε πανεπιστήμιο αλλά στην νέα του δουλειά) είναι πολύ καλός άνθρωπος !
ikaros13 Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:21 μμ Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:21 μμ Τι μου θύμισες..Εποχή που προσπαθούσα να περάσω τα στοιχεία μηχανών Ι και ΙΙ. Λοιπόν θεωρώ ότι είναι καλά βιβλία, περιέχουν αρκετές πληροφορίες, πίνακες κτλ αλλά δεν περιέχουν παραδείγματα. Για επιμόρφωση αρκετά καλά αλλά για να περάσεις μάθημα όχι και τόσο. Πριν από χρόνια που τα προμηθεύτηκα (είναι αρκετοί τόμοι γύρω στα 100ε από ότι θυμάμαι τότε) υπήρχε το εξής πρόβλημα. Υπήρχε έλλειψη και έπρεπε να περιμένεις κανά μήνα να τα φέρει ο Παπασωτηρίου με παραγγελία, δεν ξέρω για σήμερα. Για την περίπτωσή σου ενεικτικά τόμος 2, κεφ Κ' Τριβή-Λίπανση-Λιπαντικά κεφ Λ' Εδρανα κυλίσεως, κεφ Μ' έδρανα ολισθήσεως.
xbasher Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:28 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:28 μμ βασικά τα έχω τα βιβλία απλά δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα της εποχής
alfie Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:36 μμ Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:36 μμ Εγώ πάντως το μάθημα το πέρασα με το βιβλίο του Θ. Κωστόπουλου "Οδοντώσεις και Μειωτήρες Στροφών". Πολύ καλό βιβλίο, περιέχει και ασκήσεις.
predator_c Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:44 μμ Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 05:44 μμ βασικά τα έχω τα βιβλία απλά δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα της εποχής Πολύ δύσκολα αλλάζουν τα δεδομένα στα Στοιχεία Μηχανών με τον χρόνο, τα βιβλία ωστόσο μπορεί να βελτιωθούν, πιο friendly user ας πούμε όπως το νέο βιβλίο του καθηγητή σας ( φαντάζομαι είσαι ΕΜΠ από το Αθήνα στο προφίλ σου). Οπότε μέχρι να σας το μοιράσουν διαβάζεις άνετα του Γραικούση.
xbasher Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 09:04 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε March 5, 2011 at 09:04 μμ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
mechpanos Δημοσιεύτηκε March 9, 2011 at 09:34 μμ Δημοσιεύτηκε March 9, 2011 at 09:34 μμ Κωστόπουλος θεός!!! Και καλός άνθρωπος επίσης, και άνθρωπος της δουλειάς. Από τα πλέον δύσκολα μαθήματα - ότι βιβλίο και να πάρεις αν δεν παρακολουθήσεις να κατανοήσεις σε βάθος δεν περνιέται με τίποτα! Συμφωνώ ότι δεν αλλάζουν τα δεδομένα στα γρανάζια και στα ρουλεμαν...δεν είμαστε ΗΜ/ΜΥ εμείς που οι γλώσσες προγραμματισμού τους μπορεί να θεωρούνται απαρχαιωμένες ακόμα και στην 5ετία!
deathlok Δημοσιεύτηκε March 15, 2011 at 10:08 μμ Δημοσιεύτηκε March 15, 2011 at 10:08 μμ Κωστόπουλος θεός!!! Και καλός άνθρωπος επίσης, και άνθρωπος της δουλειάς.Από τα πλέον δύσκολα μαθήματα Διάβασμα θέλει και μακάρι να είχαν τέτοιο επίπεδο όλα τα μαθήματα.
mechpanos Δημοσιεύτηκε March 16, 2011 at 06:34 πμ Δημοσιεύτηκε March 16, 2011 at 06:34 πμ deathlock σωστό σε βρίσκω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα