shelby Δημοσιεύτηκε March 18, 2011 at 06:20 μμ Δημοσιεύτηκε March 18, 2011 at 06:20 μμ Γραικουσης και Niemann ειναι must για τα στοιχεια μηχανων
ikaros13 Δημοσιεύτηκε March 18, 2011 at 10:28 μμ Δημοσιεύτηκε March 18, 2011 at 10:28 μμ Ο Διπλάρης (καθηγητής Στοιχείων μηχανών Ι στο ΕΜΠ), μου είχε πει αμα κατάλαβες τον Niemann έλα να τα εξηγήσεις και σε μένα. Αναφερόταν βεβάιως στο μεταφρασμένο γιατί το original γερμανικό τα "σπάει", ποιος ξέρει γερμανικά όμως...
mechpanos Δημοσιεύτηκε March 19, 2011 at 06:57 πμ Δημοσιεύτηκε March 19, 2011 at 06:57 πμ Γιατί καταλάβαινε κανένας τον Διπλάρη έτσι όπως τα έλεγε?
Daron Δημοσιεύτηκε March 28, 2011 at 09:34 μμ Δημοσιεύτηκε March 28, 2011 at 09:34 μμ Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει νόημα να διαβάσω οδοντοτούς τροχούς, λιπανση και ρουλεμαν από Γραικούση. Αξίζουν ή είναι απαρχαιωμένη γνώση?Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε παρει ακόμα βιβλία στη σχολή οπότε δεν έχω να διαβάσω από πουθενα αλλου. Ευχαριστώ Κάποιες από τις μεθοδολογίες που έχουν τα βιβλία του Γραικούση έχουν πάψει να χρησιμοποιούνται και πρακτικά και έχουν αντικατασταθεί από νεότερες. Έτσι μου είχε πει ένας καθηγητής στη σχολή. Μέσα σ αυτούς τους κανονισμούς που εγκαταλήφθηκαν μάλλον είναι και αυτοί που αναφέρονται στους οδοντωτούς τροχούς. Δε θυμάμαι αλλά ψάχτο και μην χάνεις χρόνο διαβάζοντας πράγματα που και πολύ δυσνόητα είναι και δεν χρησιμοποιούνται πλεόν και στην πράξη.
grlcsx0002 Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 at 09:50 μμ Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 at 09:50 μμ Διάβασμα θέλει και μακάρι να είχαν τέτοιο επίπεδο όλα τα μαθήματα. πιστυω οτι εχεισ απολυτο δικιο
NickMech Δημοσιεύτηκε April 17, 2011 at 09:19 μμ Δημοσιεύτηκε April 17, 2011 at 09:19 μμ Οι καθηγητές αυτοί που αναφέρθηκαν καθώς και τα Βιβλία των μαθημάτων αυτών είναι πραγματικά πολύ αξιόλογα... Οι θεωρίες αυτές δεν νομίζω πως θεωρούνται απαρχαιωμένες... Απλά θέλουν ΠΟΛΥ διάβασμα... (Από τα δυσκολότερα μαθήματα στη σχολή για να περάσεις)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα