βασιλική Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Ευχαριστώ tpanag! Ωραία θα σπεύσω τουλάχιστον να κόψω την απυ και από κει και πέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 @ sofia mois Τα "ύψη, πόρτες, παράθυρα, περβάλλοντας χώρος" δεν έχουν καμία σημασία. Δεν τα εξετάζει ο Ν. 3843 και άρα και εντάξει να μην ήταν πάλι θα μπορούσες να προχωρήσεις. Από εκει και πέρα μπορώ να σου πω ότι έχω τακτοποιήσει 2 υπόγεια ιδιοκτησίας των γονιών μου τα οποία είναι ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες με δικό της μετρητή ΔΕΗ η καθεμία. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τις ρύθμισα, είναι γιατί μέχρι τώρα, είχαν θεωρηθεί επαγγελματικοί χώροι (λόγω μεγάλου εμβαδού και ιδιοκτησιακής αυτοτέλειας) με αποτέλεσμα να πληρώνουν με τους λογαριασμούς ΔΕΗ, σημαντικά αυξημένα Δημοτικά τέλη και Δημοτικό φόρο σε σχέση με το αν ήταν κατοικίες. Με την σφραγισμένη αίτηση της ρύθμισης, θα πάω στο Δήμο για να μου επανυπολογίσουν ΔΤ και ΔΦ ως κατοικίες πλέον. Την απόσβεση του (υψηλού) κόστους της ρύθμισης θα την κάνω έτσι. Αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έμπαινα στο έξοδο της ρύθμισής τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 προσοχή,ενδέχεται το προστιμο του νεου νομου αυθαιρετων να ειναι μικρότερο για τα υπόγεια,απο οτι με τον νομο 3843/10!!!!!! Δες http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231114678 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Σε περίπτωση υπογείου που έχει ξεμπαζωθεί εάν τακτοποιηθεί με το ν.3843 τα πρόστιμα για την υπέρβαση ύψους και την αλλάγη στάθμης πόσο υπολογίζονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα