Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Προσωπικά πιστεύω οτι Αρχιτεκτονική είναι σχετικά κλειστό παίζει πολύ το http://www.aaschool.ac.uk/ http://www.sheffield.ac.uk/prospectus/courseDetails.do?id=4839152012
Eri_Kar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Οκ ευχαριστώ, δεκτές οι γνώμες σας! Απλά το ψάχνω ακόμα!
Eri_Kar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Συγνώμη απλά ήξερα για το british council οτι ασχολείται με τις αιτήσεις, θα το ψάξω και αυτό λοιπόν γιατί το bc μπορεί να μην συμφέρει!! Ευχαριστώ και πάλι!! Και όσο για το πώς θα συνεχίσω μετά θα το δώ στην πορεία φυσικά! απλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σκέψη!
Decision_Maker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Το πρόβλημα μου είναι αν θα είναι καλύτερο (από άποψη αποκατάστασης και κύρους) να σπουδάζω αρχιτεκτονική ή πολιτικών μηχανικών! Δεν υπάρχει θέμα κύρους ή όπως λένε κάποιοι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι: Ποιος είναι ανώτερος. Αφού έχεις καταλήξει στη χώρα που θα σπουδάσεις και θα εργαστείς πρέπει να κοιτάξεις το περιεχόμενο του κάθε επαγγέλματος (π.μ. και α.) στη χώρα που σε ενδιαφέρει. Γενικά πρέπει να πάρεις πολλές γνώμες γιατι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Συνάδελφοι κάθε χώρα έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Κάθε χρονιά έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Κάθε δουλειά έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Σήμερα θέλουν αρχιτέκτονες, αύριο Μηχ. Γενικά το θέμα είναι να μάθεις μέσα απο την δουλειά να πουλάς την δουλειά σου σωστά. Να μάθεις να διαβάζεις τον πελάτη και εαν δεν ξέρεις δεν μιλάς. Το κύρος το αποκτάς με τα χρόνια και πάντα με σύνεση. Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος απο σένα.
Eri_Kar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Αυτό είναι σίγουρο, συμφωνώ απόλυτα!! Αρχικά έκανα το post γιατί δεν ήξερα για τα δικαιώματα του κάθε επαγγέλματος.. Βοηθήθηκα πολύ και ευχαριστώ γι αυτό γιατί ακόμα είναι νωρίς και στην αρχή δεν ήμουν καν σίγουρη για τη χώρα την οποία θα διάλεγα.. Anyways, αυτό που ξέρω είναι πως έχω μεγάλο ζήλο γι' αυτό το επάγγελμα και θα το παλέψω πολύ!! Ciao!!
triky Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 eri kar@ σε ποιά σχολή είσαι αν επιτρέπεται?σε κολλέγιο ή σε τει? πάντως γνώμη μου μην επιλέξεις λαμβάνωντας υπόψην σου τα επ δικαιώματα.μην μπλέκεσαι.απλά παρατήρησε τι σε πορώνει.να σχεδιάζεις χώρο με κέντρο τον άνθρωπο να τον μελετάς και να τον κατασκευάζεις(αρχιτεκτονική) ή να μπορείς μελετάς τις φορτίσεις σε κάθε τεχνικό έργο και να βρίσκεις λύσεις για την καλύτερη συμπεριφορά της κατασκευής(πολ μηχ)αλλο το ένα άλλο το άλλο. πάντως αν επιλέξεις πολ μηχ μην εχεις την ψευδαίσθηση οτι είσαι και αρχιτέκτονας επειδή εχεις βγαλει διακοσμητική και αρχ εσωτ χώρων αλλα αν επιλέξεις αρχιτεκτονική σίγουρα θα βοηθηθείς απ τις σπουδές που κάνεις τώρα για να διαμορφώσες αρχιτεκτονική παιδεία.κατ εμε εκεί ανήκεις
MrsCat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Νομίζω το έθεσε πολύ σωστά η προλαλήσασα..! Συμφωνώ απόλυτα, όπως και με το γεγονός (που επίσης αναφέρθηκε πιο πάνω) πως το τί ζητάει η αγορά είναι θέμα τόπου και χρόνου!
Eri_Kar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Πιστεύω ότι αυτό το σχόλιο βοήθησε πολύ.. Έχω αποφασίσει αρχιτεκτονική!! Απλά κάποιοι είχαν αναφερθεί στα δικαιώματα και είχα μπλεχτεί! Αλλά θα κάνω αυτό που μου αρέσει και με γεμίζει και με τρελαίνει και αυτά θα τα δω στην πορεία!! Ευχαριστώ για την βοήθεια!
triky Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Νομίζω το έθεσε πολύ σωστά η προλαλήσασα..! ο προλαλήσας.ειπαμε το αρσενικο γενος είναι υπο εξαφάνιση στις σχολές αρχιτεκτονικής αλλα υπάρχουμε ακόμα.........
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα