AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δεν το καταλαβαίνω... Υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις με πλαστικούς σωλήνες που είναι πολύ αξιόπιστες. Ίσως πιο αξιόπιστες από τον χαλκό. Ο φόβος σε τι συνίσταται;
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 δεν είναι φόβος δυσπιστία είναι του πελατειακού κοινού. χάρης
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Ο σωλήνες πολυαιθυλενίου χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα για δίκτυα θέρμανσης τουλάχιστον 25 χρόνια τώρα. Γενικά η αξιοπιστία τους έχει αποδειχθεί και πρακτικά μοναδικό ενδεχόμενο αστοχίας είναι η κακή εφαρμογή. Μιλάμε πάντα για οικιακές εγκαταστάσεις με συνθήκες λειτουργίας 2bar/90°C. Στην περιοχή μου οι σωλήνες αυτές προτιμώνται συντριπτικά κάθε άλλης λύσης. Ένας λόγος είναι η δυνατότητα επισκευής χωρίς ξήλωμα δαπέδων (αν και, εφόσον η εφαρμογή είναι πλημμελής, αυτό δεν είναι εγγυημένο)...
BAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Και εγώ τις χρησιμοποιώ πάνω από 10 χρόνια τώρα , χωρίς προβλήματα .
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 AlexisPap αναφέρεις... Ένας λόγος είναι η δυνατότητα επισκευής χωρίς ξήλωμα δαπέδων (αν και, εφόσον η εφαρμογή είναι πλημμελής, αυτό δεν είναι εγγυημένο)... μου το εξηγείς λίγο σε παρακαλώ? ευχαριστώ πολύ Χάρης
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Οι σωλήνες PE μπαίνουν μέσα σε σπειράλ και μπορούν να "τραβηχτούν" όπως τα καλώδια. Ενδεικτικά: 1
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Σε ευχαριστώ πολύ AlexisPap
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Koκκινες δεν εχω ξαναδει... Αλεξη εχεις δοκιμασει ποτε να τραβηξεις σωληνα μεσα απο σπιραλ??? Θεωρητικα γινεται...Αλλα πρακτικα αν εχει πολλα σπασιματα και μεγαλο μηκος, το βλεπω αδυνατο...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Οι συγκεκριμένες είναι κόκκινες γιατί έχουν φράγμα οξυγόνου (υποδαπέδιας). Ως υλικό είναι το γνωστό λευκό δικτυωμένο PE. Τραβιούνται μέχρι δύο σπασίματα, εφόσον στα σπασίματα (τουλάχιστον στο ένα) έχουν τηρηθεί οι ελάχιστες καμπυλώτητες. Φυσικά θέλει το ειδικό ρακοράκι για την σύνδεση παλιάς νέας σωλήνας, δύο άτομα (ένας να σπρώχνει κι ένας να τραβάει) και λίγη σαπουνάδα... Έχω αλλάξει αρκετές...
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Ο δικηγόρος του διαβόλου τωρα θα έλεγε.... "Έχω αλλάξει αρκετές... " αλήθεια γιατί έτυχε να αλλάξεις αρκετές? Χάρης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα