gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Τι να πω. Δεν ζήτησα κάτι τέτοιο ... Ας μας εξηγήσουν οι διευθύνοντες το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 πλακα εκανα φυσικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Καλησπέρα Με βάση κάποιες παρατηρήσεις του @terry , έκανα κάποιες διορθώσεις - τροποποιήσεις. Κατεβάστε το zip αρχείο από εδώ : http://ifile.it/jpakmv2/RaportPoints_2b.zip Θυμηθείτε ότι οι macro-εντολές πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και το Autocad να είναι ανοικτό ταυτόχρονα σε κάποιο κενό σχέδιο. Δοκιμάστε το και αν βρείτε χρόνο , γράψτε κάποιες εντυπώσεις. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgosKal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Πολυ καλό συναδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2009 Ευχαριστώ που το δοκίμασες. Το εξελίσσω ακόμη. Οπότε , ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις/σχόλια Να' σαι καλά. Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
denkon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 ευχαριστουμε για την βοηθεια!! ειμαι νεος μηχανικος κ τωρα εψαχνα πως ραπορτάρω σημεια μεχρι αγορασω καποιο αλλο προγραμμα επιλυσης κ.α!! τελειο ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2009 Να' σαι καλά φίλε μου. Ήδη εξελίσσω το πρόγραμμα και σύντομα θα ανεβάσω έκδοση που τα δεδομένα των κορυφών τα γράφει σε πίνακα άμεσα επεξεργάσιμο από τον ενσωματωμένο table editor του Autocad. Θα συνεργάζεται με τις εκδόσεις 2007 και μετά. Μείνε συντονισμένος Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 παιδιά ωραίο το πρόγραμμα αλλά στο ερώτημα του πρώτου φίλου να επανέλθω. Στο γραφείο που δουλεύω έχουν το verm αλλά επειδή μου είναι αδύνατο όπως καταλαβαίνεται να το αγοράσω και εγώ θα ήθελα κάποια βιβλιοθήκη συμβόλων για τοπογραφικά σχέδια. για autocad πάντα!!! Αυτά που προτείνατε στην αρχή είναι προγράμματα ανεξάρτητα; Επίσης θα ήταν καλό να μου προτείνατε και κάποιο δωρεάν ---------------------------------------------------------------------- επίσης παιδιά επειδή είχα καιρό να χρησιμοποιήσω autoCAD (λόγω στρατιωτικής θητείας..) βάζω points στο πρόγραμμα αλλά μετά όταν πάω να τα ενώσω με line δεν τα πιάνει μόνο του. Χτυπάει δίπλα Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις! Χρησιμοποιείστε την εντολή "edit". ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 συνάδελφοι πως δουλεύει το πρόγραμμα;μου βγάζει κάποιο σγάλμα.εάν θέλω να προσθέσω ή να αφαιρέσω σημεία αυτό γίνεται ως συνήθως και τα παίρνει αυτόματα το πρόγραμμα ή χρειάζεται κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Το Autocad και το Excel είναι σε πλήρη εγκατάσταση ή έγινε απλή εγκατάσταση ; Οι μακροεντολές είναι ενεργοποιημένες ; Ποιά έκδοση Excel & Autocad χρησιμοποιείτε ; Μήπως διαγράψατε γραμμές ή/και στήλες από το φύλλο εργασίας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα