poltaigan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Γνωρίζει κανείς αν μπορούν να μπούν φωτοβολταϊκά σε τροχοβίλα και να συνδεθούν με τη ΔΕΗ? Για αυτόνομο είδα ότι γίνετε. Με τα διασυνδεδεμένα τι συμβαίνει?
aginor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 τι θες να κανεις? να πουλας στην ΔΕΗ ή να περνεις το συμπληρωμα ισχυος απο εκει?? νομικα σε ενδιαφερει ή παρακτικα?
poltaigan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Ένας πελάτης ρώτησε. Θέλει να πουλάει όσο ρεύμα παράγει. Όπως γίνετε σε όλες τις στέγες, ταράτσες κλπ.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Αμα υπαρχει νομιμοτητα ολα γινονται....
aginor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 κατι δεν μου στεκεται.... η τροχοβιλα ειναι σε ενα μερος ή κινηται? και ποσο εμβδαδον εχει? δλδ ποσα πανελ μπορει να βαλει πανω?
poltaigan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δεν ξέρω ακόμα το εμβαδόν. Περιμένω να μου φέρει μια κάτοψη. Θεωρώ ότι είναι σε ένα μέρος διαφορετικά δεν νομίζω να γίνετε. Μόλις έχω περισσότερες λεπτομέροιες από τον πελάτη θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Η τροχοβίλα = τροχόσπιτο; Από που παίρνει ρεύμα;
aiche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Μπορεί να βάλει στέγαστρο πάνω από την τροχοβίλα ο πελάτης και να τοποθετήσει τα Φ/Β στο στέγαστρο. Θεωρείται χώρος στάθμευσης και εντάσσεται στα αναπτυξιακά προγράμματα.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Με τι ειδους αδεια θα το κανει αυτο???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα