Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Μήπως εννοοεί την δυνατότητα να διεκδικήσει το ΤΕΕ την αμοιβή του μηχανικού;
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2011 Καλησπερα! Ρωτησα στη πολεοδομια της Πατρας και μου ειπαν οτι δεχονται κανονικα αιτησεις για Οικ. Αδειες με το παλιο συστημα. Κατα τα αλλα, δε ξερουν τιποτα. Το μονο οτι περιμενουν "οδηγιες" (ΠΔ? Εγκυκλιο? Δε ξερω ακριβως τι.....) για το τι μελλει γεννεσθαι. Προς το παρον παντως παμε με τα γνωστα.
proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Η Πολεοδομία της Σάμου βάση μια εγκυκλίου; ενημέρωσης; δεν ξέρω τι, δεν εκδίδει οικοδομικές άδειες έως ότου αποσαφηνιστεί (ΦΕΚ) το θέμα των αμοιβών. Αντιμετωπίζετε και εσείς στις περιοχές σας το ίδιο θέμα; ή είναι απλά τερτίπι της εκάστοτε Πολεοδομίας;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Και πολύ καλά κάνει. Επιτέλους κάποιος να αντιδράσει στην παπαρολογία διαφόρων...
proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Συμφωνώ και εγώ οτι καλά κάνει ... αλλά αυτό έπρεπε να ήταν πανελλαδικό και όχι κατά τόπους ... γι' αυτό ρωτάω διότι βλέπω οτι συνάδελφοι εδώ από διάφορα μέρη συνεχίζουν κανονικά τις εκδόσεις οικ. αδειών και αναρωτιέμαι ... για παράδειγμα, η Πολεοδομία Σερρών έχει απλώς παγώσει τις άδειες 5 ημερών
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Ξέχασα να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά έχω πολύ πολύ καιρό να επισκεφθώ πολεοδομία
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Και εγώ έχω να επισκεφτώ πολεοδομία από πριν την ισχύ του νέου συστήματος. Ακόμα και αν δέχεται μια υπηρεσία φακέλους με το παλιό σύστημα αμοιβών, αυτό δεν είναι εγγύηση ότι το κράτος δεν θα ζητήσει για αυτές τις άδειες τις εισφορές και τις κρατήσεις που θα οριστούν με το Π.Δ.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Εμ, για αυτό λέω πως καλά έκαναν και σταμάτησαν να δέχονται φακέλους
comba Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2011 λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του ή μη ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη..........
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 ποιος ο λαγός και ποιος ο τσομπάνης;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα