Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης σε εκτός σχεδίου


Recommended Posts

καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται αλλαγή χρήσης σε εκτός σχεδίου γραφείο (οικοδομική άδεια για γραφείο) σε κατοικία. αν ναι καμία ιδέα τι γίνεται με τα υπόλοιπα τετραγωνικά (συντελεστής δόμησης μεγαλύτερος για γραφεία). Πάνε ως αυθαίρετα?Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αν η αδεια εχει βγει ως αμειγως γραφεια και εχε παρει την παρεκλιση πανω απο τα 200 μ2 τοτε δεν αλλαζει η χρηση σε κατοικια.Αν απλως ειναι μια αδεια γραφειων κατω απο 200 μ2 τοτε αλλαζει.

Link to comment
Share on other sites

έχω χτίσει σε αγροτεμάχιο 7250 τμ 4 χωριστά διώροφα γραφεία από 150τμ το καθένα. μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης στο ένα από τα τέσσερα γραφεία σε κατοικία με την προϋπόθεση οτι θα νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα κτίσματα και να πληρωθούν τα επιπλέον 100 τμ σαν αυθαίρετα?ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Link to comment
Share on other sites

Η γενικη απαντηση ειναι οχι. Ειδικοτερα τωρα, εφοσον εχεις παρει την παρεκλιση για τα 600 μ2 δεν αλλαζει χρηση για κατοικια.Απο το 1983 και μετα κανενα αυθαιρετο (εκτος συντελεστου δομησης) δεν νομιμοποιειται.Ειναι κατεδαφιστεο.Οποτε αυτο με τις νομιμοποιησεις που λες δεν γινεται.Συμπερασμα: δεν μπορεις να κανεις τιποτα (δυστυχως)

Link to comment
Share on other sites

Προφανως, θα ειναι αυθαιρετο και θα πληρωνει προστιμα μεχρι να αλλαξει η χρηση του και να γινει η αρχικη.Η αυθαιρεσια αυτη διορθωνεται χωρις κατεδαφιση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.