mc91705 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Καλησπέρα συνάδελφοι, πρόσφατα ' έδωσα ' το ΜΕΚ β ΗΜ, για να στελεχώσω μια νέα εταρεία Ο.Ε. 2ης τάξης. τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) Έχω κάνει απλά μια σύμβαση (αυτή του ΥΠΕΧΩΔΕ) για την στελέχωση, υπάρχει περίπτωση να έχεις ευθύνες στις κατασκευές των έργων¨?? (δεν συμμετέχω σε αυτά!) 2)Ενώ έχω στελεχώσει το πτυχίο μου στην παραπάνω εταιρεία, απασχολούμαι σαν ελ. επαγγελματίας σε μία άλλη εταιρεία. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πέρνω πιστοποιητικά εμπειρίας και απο τις 2 εταιρείες , απο αυτή δηλαδή που έχω το πτυχίο μου και απο αυτή που εργάζομαι??
cv_zouwoman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 ΑΠ' όσον θυμάμαι όταν είχα βγάλει ΜΕΚ Α', είχα ρωτήσει στην Δ15 του ΥΠΟΜΕΔΙ, εάν μπορώ να πέρνω πιστοποιητικά εμπειρίας και από την εταιρεία που δουλέυω και από εκεί που στελεχώνω το πτυχίο. Μου είχαν απαντήσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
deathlok Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 συνάδελφε τα θες όλα και να μην έχει ευθύνη για τα έργα και να παίρνεις την εμπειρία....
nikitselepi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2012 Καλησπέρα Γράφω πρώτη φορά και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να δω σε τι ύψος έργων αντιστοιχεί η κάθε κατηγορία Α,Β, Γ κτλ του ΜΕΚ. Στο site Δ15 δε μπορώ να το δω. Ευχαριστώ!
gasormech Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Παιδιά Καλησπέρα. Αναζητώ πτυχίο πολιτικού μηχανικού ΜΕΚ για την στελέχωση τεχνικής εταιρίας δημοσίων έργων. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται?
Kane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά οταν βρείς, θα σε παρακαλούσω να ποστάρεις, το ύψος (οικονομικό) του ιδιωτικού συμφωνητικού που απαιτείται απ'το Δ15 για να εχω και γω μια ιδέα... (επειδή ψάχνω κι εγώ).
Alessio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Θεωρητικά με την απελευθέρωση (χα) δεν πρέπει να έχουν παύσει οι ελάχιστες και εδώ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 είναι πολλά τα λεφτά, σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ (κάπου 19500 ελαχ) Τώρα τι περιλαμβάνει;; -κανένας δεν ξέρει ακριβώς (ΦΠΑ?-ΤΣΜΕΔΕ?-20%ΦΕΜ?-ταμειά ΤΠΕΔΕ κλπ?)
Kane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 (edited) Νομίζω πως στη πράξη δε παίζει με την καμμία αυτό το ποσό...Το θέμα ειναι πως το συμφωνητικό τόσο πρέπει να'ναι; χμμ. γνωστός με ΜΕΚ Γ σε μεγάλη εταιρία του χώρου, του πλήρωναν το μισό τσμέδε και τπεδε. Που και καλά το μεκ Γ κάτι "πιάνει". Edited Αύγουστος 23 , 2012 by Kane
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα