mikehellas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2011 Ισως να ενδιαφέρομαι και γω για το 4Μ - ΚΕΝΑΚ. Από καβάλα.
lukiluk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Ενδιαφέρομαι και γω παίδες, αν μπορείτε μου στέλνετε pm... tnx
AndreasPapa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Παιδιά ενδιαφέρομαι κι εγώ για πακέτο 4Μ. pm . Ευχαριστώ!
GIAKILA Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Παιδιά και εγώ για 4m! Στείλτε μου μην. αν ισχύει ακόμα.
GregoryVog Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για πακέτο 4Μ. Στείλτε μου pm αν μαζευτούμε. Ευχαριστώ. ΚΙΛΚΙΣ
Mint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Ενδιαφέρομαι για το EpaCAD της Ti-Soft. Διάβασα στο θέμα ότι οι εταιρείες παρέχουν μόνο Demo. Στο site της η Ti-Soft έχει το λογισμικό κανονικά αλλά δε σε αφήνει να εκτυπώσεις. Πήρα μία καλή γεύση του τι παίζει και ενδιαφέρομαι για αγορά! Έχει μήπως σχηματιστεί καινούρια ομάδα για EpaCAD? Ενδιαφέρομαι πάντως και για τα Η/Μ της όπου στο τηλέφωνο μου είπαν ότι αν είσαι ήδη κάτοχος του Η/Μ της 4Μ και έχεις το τιμολόγιο, γίνεται καλή έκπτωση. Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για υποστήριξη-κοροϊδία από την 4μ ισχύει. Εν πάση περιπτώσει θα προτιμήσω Ti-Soft από Civiltech στο ενεργειακό γιατί απ'ότι ξέρω η Civiltech κάνει μεταπώληση των Η/Μ της Ti-Soft...
mikehellas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Και γω που το έψαξα λίγο μάλλον είναι καλύτερη επιλογή. επίσης συμφέρει με τα χίλια να πάρεις αντι για σκέτο πακέτο με άλλα Η/Μ προγράμματα στην τιμη για το κενακ μονο του!
lukiluk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2011 παιδες εχουμε κανενα νεο? μπορει καποιος να γινει συντονιστης της ολη προσπαθειας? ευχαριστω.
EfyD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 καλησπέρα... ενδιαφέρομαι και εγώ για το λογισμικό 4μ-κενακ....αν μπορείτε στείλτε πμ για το πόσοι είμαστε κτλ ευχαριστώ!
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Endiaferomai gia to programma KENAK tis 4M apo Hrakleio Kritis. Pm me
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα