dkarnout Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ενδιαφέρομαι για 4M-FINE από θεσσαλονίκη
amakryp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι και εγώ για 4Μ-FINE απο Αργολίδα. Επίσης ενδιαφέρομαι και για πρόγραμμα ΚΕΝΑΚ (το συζητάω για το ποιό). Ευχαριστώ
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Κανεις που να εχει χρησιμοποιησει το 3dr ?
michalisd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Johnymal το χρησιμοποιω εγώ στο γραφειο που εργάζομαι
mikelamar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Ενδιαφέρομαι για ομαδική αγορά ΚΕΝΑΚ και σχεδιαστικό της 4Μ εφόσον πετύχουμε καλή έκπτωση
johntt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 τελικα εγινε - θα γινει ομαδικη αγορα? ενδιαφερομαι και εγω
mechel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 (edited) Και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά 4Μ-ΚΕνΑΚ - το ολοκληρωμένο πακέτο, τελικά ξέρει κάποιος να μας πει πως θα προχωρήσουμε σε ομαδική αγορά? Για πόση έκπτωση μιλάμε αλήθεια? Edited Μάρτιος 27 , 2012 by mechel
mechel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Οκ κατάλαβα τελικά. Αντε να μαζευτούμε να κάνουμε ομαδική αγορά μήπως και γλυτώσουμε τπτ...Ελπίζω τελικά να μην παίζουν ρόλο οι διαφορετικές πόλεις. Αν μπορούν να μας πουν όσοι αγόρασαν μέχρι τώρα θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ.
christinio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Καποιος που ενδιαφερεται για Epacad Ti-Soft;
deathlok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά 4Μ-ΚΕνΑΚ - το ολοκληρωμένο πακέτο, τελικά ξέρει κάποιος να μας πει πως θα προχωρήσουμε σε ομαδική αγορά? Για πόση έκπτωση μιλάμε αλήθεια? πας στην σελίδα της 4Μ βάζεις πόσες άδειες θες να αγοράσεις και σου βγάζει την τιμή με την έκπτωση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα