Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας..νεος στο forum..δινω δευτερη φορα πανελληνιες κ θελω να ακολουθησω το επαγγελμα του πολιτικου μηχανικου...ωστοσο για διαφορους λογους εχω αποφασισει να κανω τις σπουδες μ στην γερμανια..κυριως ενδιαφερομαι για το πολυτεχνειο του Μοναχου (tum)...αν και το εχω ψαξει αρκετα το θεμα δν εχω παρει τις απαντησεις που θα ηθελα...υπαρχει κανεις με οποιαδηποτε πληροφορια για σπουδες στο συγκεκριμενο πανεπιστημιο ή καποιο αλλο της γερμανιας??ευχαριστω εκ των προτερων..

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα giwrikas. Εύχομαι οτι το καλύτερο, υπομονή και κουράγιο. Προσωπική μου άποψη είναι, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις Πανελλήνιες και να πετύχεις μια υψηλή βαθμολογία, η οποία θα παίξει τον ρόλο της για την επιλογή σου από τα Tecnhische Universität.

Εκτός από το αξιόλογο του Μονάχου, υπάρχουν και άλλα, όπως Karlsruhe (KIT), TU Braunschweig και άλλα. Δες: daad.de.

Ωστόσο, αν είσαι οκ με την γλώσσα, εννοώ, να κατέχεις την επάρκεια...κάνε τον κόπο και ανέβα Γερμανία. Θα μάθεις να ζεις διαφορετικά και θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Δοκίμασέ το.

Από 'μένα καλή τύχη.

Χαιρετώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.