VITT91 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2022 2 ώρες πριν, Mech25 said: Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία. Εμένα με έχουν καλέσει να πάω προς το τέλος του μήνα. Όχι όμως στα ΕΛΠΕ, αλλά στην εταιρία που διοργάνωσε τα γραπτά. Πιστεύω θα σας καλέσουν όλους σιγά-σιγά (αν είναι με αύξοντα αριθμό ή αλφαβητικά κλπ. δεν έχω ιδέα), μην ανησυχείτε. Τώρα, το πότε θα μάθουμε ΑΝ μας προσλάβουν και πότε θα γίνει η εν λόγω πρόσληψη είναι άλλο θέμα… Χρονια πολλά, καλή χρονια ! Ποτε σε κάλεσαν ; Εχει μερες ;
Gap95 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2022 Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά! Ξέρουμε τι ακριβώς ρωτάνε στην συνέντευξη; θα γίνουν 2 συνεντεύξεις! Μια με την εταιρεία που ανέλαβε τις εξετάσεις, και μια με τον όμιλο.
VITT91 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2022 2 ώρες πριν, Gap95 said: Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά! Ξέρουμε τι ακριβώς ρωτάνε στην συνέντευξη; θα γίνουν 2 συνεντεύξεις! Μια με την εταιρεία που ανέλαβε τις εξετάσεις, και μια με τον όμιλο. Καλησπέρα και χρονια πολλά με υγεια ! ποτε επικοινώνησαν μαζι σου;
Gap95 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 17 ώρες πριν, VITT91 said: Καλησπέρα και χρονια πολλά με υγεια ! ποτε επικοινώνησαν μαζι σου; Πριν 1 βδομάδα
Manos80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά! Για Θεσσαλονίκη έχει κανείς κάποιο νέο; Εμένα δεν με έχουν καλέσει ακόμη πάντως.. @Gap95 Σου είπαν ότι θα γίνουν 2 συνεντεύξεις; 1
Mech25 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2022 Από το Σωματείο Εργαζομενων: http://pseep.gr/wp-content/uploads/2022/01/Ανακοίνωση-Καταγγελία-ΠΣΕΕΠ-04-01-22.pdf 🤔🤔
Nikols Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2022 On 5/1/2022 at 10:52 ΠΜ, Manos80 said: Καλημέρα και καλή χρονιά! Για Θεσσαλονίκη έχει κανείς κάποιο νέο; Εμένα δεν με έχουν καλέσει ακόμη πάντως.. @Gap95 Σου είπαν ότι θα γίνουν 2 συνεντεύξεις; Καμια επικοινωνία μέχρι στιγμής για Θεσσαλονίκη
Nikols Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2022 Καλημέρα παιδιά. Καμία ενημέρωση από κανέναν;
VITT91 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2022 Καλησπέρα παιδιά ! Πέρασε ήδη κανείς συνέντευξη να μας πει πως ήταν ; Γενικά πως ήταν το κλίμα και το είδος των ερωτήσεων ; Είναι μια κλασική συνέντευξη με τις τυπικές ερωτήσεις; 1
Manos80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2022 5 hours ago, VITT91 said: Καλησπέρα παιδιά ! Πέρασε ήδη κανείς συνέντευξη να μας πει πως ήταν ; Γενικά πως ήταν το κλίμα και το είδος των ερωτήσεων ; Είναι μια κλασική συνέντευξη με τις τυπικές ερωτήσεις; Σε κάλεσαν και αγχώθηκες; Αν ναι, μπορείς να το πεις να ξέρουν και οι υπόλοιποι..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα