Manos80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 (edited) @Tyler Είδες να λέω κάτι για εμένα; Για τον φίλο @VITT91 είπα, διότι από αυτά που ρωτάει υποθέτω οτι κλήθηκε.. ! Edited Ιανουάριος 22 , 2022 by Manos80
Tyler Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Έχω 2-3 φίλους που γράψανε στην 100αδα και ξέρω πως σας κάλεσαν όλους. Από κει και πέρα μην αναρωτιέστε γιατί δεν γράφει κάποιος πληροφορίες. Λογικό είναι να μην θέλει να βοηθήσει κανέναν. Διαγωνισμός είναι.
Manos80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Οποιος ζηταει βοηθεια/πληροφοριες/οτιδηποτε, να ειναι ετοιμος και να δωσει..
VITT91 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2022 Όχι παιδιά δεν με κάλεσαν ακόμα, αυτο που έμαθα γιατί τους πήρα τηλέφωνο ειναι οτι δεν εχει ξεκινήσει η διαδικασία για Θεσσαλονικη ακόμα. Θα ξεκινήσει μου είπαν αρχές Φεβρουαρίου. Υπάρχει μου είπαν κ μια πιθανότητα για τέλη Γενάρη. Είπαν θα καλέσουν να περιμένουμε… ρωταω για τη συνέντευξη γιατί υποθέτω κάποιοι θα πέρασαν. Αν θέλουν να μας δώσουν μια εικόνα πως ήταν και τι να περιμένουμε 1
Manos80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν πληροφορίες μόλις περάσουν κάποιοι φίλοι...
IonasS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2022 Καλησπέρα, είμαι μέσα στους 210 που για κληθούν για συνέντευξη-υποθέτω- αλλά ακόμα δεν με έχουν καλέσει, έχω κάνει αίτηση για Ασπρόπυργο. Έχετε κάποια ενημέρωση;
Garosh Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 @IonasS Καλημέρα. Η διαδικασία των συνεντεύξεων για τους ΧΛΝ έχει ξεκινήσει, φαντάζομαι θα σε καλέσουν και έσένα σύντομα.
Nikols Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Τελικά θα γίνουν δύο συνεντεύξεις; Φαντάζομαι έχει ακόμη αρκετό μέλλον η διαδικασία
Garosh Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2022 Δεν το ξέρω αυτό Nikols , μόλις περάσω συνέντευξη, είναι κάτι που θα ρωτήσω να μάθω και θα επανέλθω. 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα