Nikols Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 3 ώρες πριν, Mech25 said: Επιβεβαιώνω. Εγώ πέρασα την 1η συνέντευξη και μου είπαν το ίδιο. Για τη 2η δεν έχω ειδοποιηθεί, αλλά ξέρω πως όλοι θα περάσουν δύο. Μου έκαναν εξατομικευμένες ερωτήσεις. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να δώσω, υπέγραψα συμφωνητικό εχεμύθειας. Αν μάθω κάτι για το επόμενο στάδιο, θα ενημερώσω. Για την θέση του χειριστή; Εννοείς επί προσωπικού επιπέδου ή τεχνικές για την συγκεκριμένη θέση πιο πρακτικές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mech25 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 39 minutes ago, Nikols said: Για την θέση του χειριστή; Εννοείς επί προσωπικού επιπέδου ή τεχνικές για την συγκεκριμένη θέση πιο πρακτικές; Για τη θέση του χειριστή, ναι. Έκαναν ερωτήσεις επί προσωπικού και για την προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VITT91 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 @Mech25 σου είπαν πότε περίπου θα ακολουθήσει η δεύτερη συνέντευξη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mech25 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2022 (edited) @VITT91Δεν είπαν, όχι… Κατανοώ την αγωνία όλων, κι εγώ την ίδια έχω, γι’ αυτό και σας ενημερώνω με όσα μαθαίνω. Όταν μάθω κάτι παραπάνω, θα σας πω. Edited Φεβρουάριος 1 , 2022 by Mech25 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2022 Τελικά για την 2η συνέντευξη υπάρχει κάτι νεότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikols Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2022 Καλημέρα, δεν έχουν ξεκινήσει ούτε στην Αθήνα οι δεύτερες συνεντεύξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garosh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Καλησπέρα παιδιά ,εμένα με κάλεσαν για την δεύτερη συνέντευξη στον Ασπρόπυργο και η οποία θα γίνει πρίν το τέλος του μήνα. Καλή συνέχεια σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikols Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 1 ώρα πριν, Garosh said: Καλησπέρα παιδιά ,εμένα με κάλεσαν για την δεύτερη συνέντευξη στον Ασπρόπυργο και η οποία θα γίνει πρίν το τέλος του μήνα. Καλή συνέχεια σε όλους! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θετικό το ότι αρχίζουν και οι δεύτερες συνεντεύξεις. Από περιέργεια, είσαι στην αρχή της λίστας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garosh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Στην μέση της λίστας περίπου βρίσκομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gap95 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2022 Αυτό μέχρι πότε θα τραβήξει ρε παιδιά;; δλδ αν τελειώσει και αυτό το στάδιο,πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα για το ποιοι πέρασαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα