panathas1313 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 (edited) Καλησπέρα σε όλους, όλοι οι επιτυχόντες έλαβαν σήμερα το email? Δηλαδή όσοι δεν το έλαβαν δεν είναι στους επιτυχόντες? Edited Απρίλιος 4 , 2022 by panathas1313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 4 ώρες πριν, Manos80 said: Και για βορρα και νοτο; Κανενας αλλος; Φαντάζομαι και για βορρά αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος αν ξερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 17 λεπτά πριν, Nikols said: Φαντάζομαι και για βορρά αλλά ας επιβεβαιώσει κάποιος αν ξερει Επιβεβαιώνω ότι σε βορρά δεν ήρθε κάτι. Εκτός κι αν οποίος ξέρω κόπηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Και εγω, για βορρα τιποτα, τι να πω, ολοι εδω κοπηκαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VITT91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Και εγω τίποτα .… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Μείναμε πίσω οι Θεσσαλονικείς μάλλον . Φαντάζομαι από μέρα σε μέρα θα μάθουμε κι εμείς! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mech25 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Καλημέρα σας. Έλαβα κι εγώ το email (για Νότο). Για να βοηθήσω τους φίλους από Βορρά, σε εμάς ήρθε το email από τον Ασπροπυργο και όχι από τα κεντρικά. Επομένως δεν σχετίζεται με τη δική σας διαδικασία, που πιθανότατα θα κινηθεί από Θεσσαλονίκη. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Συγχαρητήρια φιλε,αυτο πως το ξερεις; Ελεγε το μειλ οτι ειναι απο ασπροπυργο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mech25 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Ναι, το pdf της επιστολής γράφει πάνω δεξιά τη διεύθυνση και είναι Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και το αντίστοιχο τηλέφωνο (όχι Μαρούσι, οδός Χειμάρρας κλπ). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2022 Ωραια, αρα ολα δειχνουν οτι για Βορρα δεν κινήθηκε κατι ακομα οποτε αναμενουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα