Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Υπάρχει κανεις άλλος που να του ήρθε; Γιατί σε 2 δικούς μου τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 22 λεπτά πριν, Kokorakos said: Ηρθε μειλ για Βορρα παιδια, καλη συνεχεια σε ολους! Βασικά εσυ είπες ότι αναρτήθηκαν και οι λίστες ενώ δεν έχει αναρτηθεί τίποτα. Μήπως μας τρολαρεις φίλε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Ούτε σε εμένα κάτι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokorakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Ναι παιδια, ειχα ξεχασει να βαλω ερωτηματικό για τις λιστες, ρωτουσα. Σορρυ! Ηρθε μειλ με το προγραμμα των εξετασεων παντως. Καλη επιτυχια σε ολους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Συγχαρητήρια. Ίσως πιο αργά στη μέρα έρθει και για τους υπόλοιπους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
--pantelos-- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Ούτε και σε μένα κάτι μέχρι στιγμής για Θεσ/νίκη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Η τρολ η ψεύτικο προφίλ θα πω εγώ. Μην αγχώνεστε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VITT91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 3 λεπτά πριν, Tyler said: Η τρολ η ψεύτικο προφίλ θα πω εγώ. Μην αγχώνεστε Μακάρι να είναι έτσι … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Μόλις τώρα, VITT91 said: Μακάρι να είναι έτσι … Το προφίλ φτιάχτηκε πρόσφατα, έγραψε 2 πράγματα και εξαφανίστηκε. Κανεις δεν επιβεβαιώνει. Με λυπεί πολύ που κάθονται να αγχώσουν ανθρώπους χωρίς λόγο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VITT91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 8 λεπτά πριν, Tyler said: Το προφίλ φτιάχτηκε πρόσφατα, έγραψε 2 πράγματα και εξαφανίστηκε. Κανεις δεν επιβεβαιώνει. Με λυπεί πολύ που κάθονται να αγχώσουν ανθρώπους χωρίς λόγο. Δεν αποκλείεται όμως να λέει και την αλήθεια, προσωπικά δεν γνωρίζω άλλους για να το διασταυρώσω … είναι και λίγοι οι επιτυχόντες στον βορρά όποτε δεν ξέρω … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα