mixanologos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Βασικά δεν μου είπε κανείς οτι δεν θέλει προετοιμασία....και έχω κατεβάσει ότι τυπολόγιο έχω βρει για να διαβάσω! Γιατί ζητάνε κομπιουτεράκι..? Τις αιτήσεις τις είχαμε κάνει πριν το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά.
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Αυτή στο τηλέφωνο μου το είπε. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να ζητήσουν. Έχω φίλο που έχει πάει παλαιότερα, αλλά ούτε καν θυμάμαι τι μου είχε πει. Και ούτε πρόκειται να διαβάσω. Να διαβάσω Τ Ι ; Πάω με προοπτική ότι δε θα με επιλέξουν. Αν κάτσει... έκατσε! Σαν το τζόκερ ένα πράγμα, παίζεις απλά για να είσαι μέσα στο παιχνίδι.
mixanologos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Εγώ δυστυχώς θα έρθω σε αντιπαράθεση με τη δουλειά μου για να πάω...κ ίσως από δευτέρα να είμαι άνεργη! Οπότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ έστω και αν είναι μάταιο...
tasosi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Γιατί αργούν τα αποτελέσματα; Σε ένα μήνα δεν μας είχαν πει ότι θα τα δημοσιεύσουν;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Εδώ κάναν τόσους μήνες να οργανώσουν τις εξετάσεις... κάτσε!
dimitris_xm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Καλή χρονιά σε όλους. Έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να δει τι παίζει, ποτε θα βγουν κτλ;
stratoz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Έχουν βγει στο site τους εκεί που λέει προσλήψεις.
mcjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Γνωρίζει κανείς πόσους θα πάρουν;
dimitris_xm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Επίσης έχουν καλέσει κανέναν απο εσάς για συνέντευξη;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Εχουν γίνει ήδη οι εξετάσεις.... Δες εδώ http://www.helpe.gr/online/generic.aspx?mid=189 Μετά δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα