morales Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Τελικα περασε κανεις απο συνεντευξη? και αν ναι εγινε και καμια προσληψη?εχει ξεκινησει παλι τις προσληψεις εκει αλλα τελικα για να μπεις εκει .. καλα κρασια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Αν δεν έχεις βύσμα μην κάνεις καν τον κόπο....Στο λέω από μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morales Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 τελικα ειναι αληθεια οτι ειναι ενας εργασιακος παραδεισος οπως εχω ακουσει η αυτα ειναι αληθεια μονο για τους παλιους εργαζομενους που μπηκαν τα παλια τα χρονια και τωρα οποιος μπαινει ειναι στα σημερινα δεδομενα με χαμηλους μισθους και πολλες απληρωτες υπερωριες?Να μας πει τουλαχιστον καποιος που δουλευει μεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AAlex Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Εκει για να μπεις θελεις βύσμα. Take it or leave it το γεγονός αυτο. Ειχα κανει αιτηςη και αυτα που ζητούσαν τα ειχα και μαλιςτα ζητούσαν κατι πολυ συγκεκριμένο που το ειχαμε τότε πολυ λίγοι στην Ελλαδα. Και μαλιςτα μου το είχαν πει στη μούρη μου άτομα απο μεςα. Εργασιακά εχω ακουςει οτι ειναι παράδεισος. Ομως εχω μάθει και απο μεςα οτι το safety το εχουν υποβαθμίσει. Και πριν απο 3 βδομάδες άκουσα οτι έγινε ατύχημα. Με όλο το σεβασμό, δεν θα ήθελα να πάω εκει για δουλεια με τέτοιες συνθήκες στο safety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis ap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 παιδιά ,κανείς πού να δώσε εξετασεισ, τι βάζουν πάνω κάτω ,pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzois1985 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 (edited) Σε ρωτάνε τι γλυψογαλόνια ο μπάρμπας σου. Edited Ιούλιος 24 , 2015 by dzois1985 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morales Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Και ξαφνικα ξαναβγηκαν προσληψεις!Αραγε καταφερε να μοει κανεις τις προηγουμενες? και αν ναι να μας πει καμια εμπειρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Για μηχανικούς μιλάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morales Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 οχι.. χειρηστες - χημειο και κατι αλλο που δεν θυμαμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostageor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Προκηρύξεις για τις θέσεις: Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας (ΧΛΝ4) - Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη - Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έντυπo αίτησης Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης (ΧΛΒ3) - Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη - Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έντυπο αίτησης Δοκιμαστών Χημείου για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας (ΔΧΗΝ1) - Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη - Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έντυπο αίτηαης Τεχνιτών Συντήρησης για την Επιθεώρηση Εξοπλισμού Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου και Ελευσίνας (ΤΣΕΕΝ) - Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη - Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έντυπο αίτηαης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα