sakatis Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 εδω ειναι τα αποτελεσματα http://www.elpe.gr/online/generic.aspx?mid=189 2 μηχανολόγους και 1 ηλεκτρολόγο θα παρουν
Τριαντάφυλλος Μ. Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Καλή φάση... 2 μηχανολόγους από 200 άτομα... εντάξει... 1% δεν είναι κι άσχημο ποσοστό. Και πότε βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 2 μηχανολόγοι και 1 ηλεκτρολόγος από 200 άτομα έκαστος...Βάλε και τις αιτήσεις (άγνωστος αριθμός) που απορίφθηκαν για διάφορους λόγους...
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Τα συγχαρητήριά μου στα ΕΛΠΕ!!! Μπράβο, φοβερά διαφανής η όλη διαδικασία! Παράδειγμα προς μίμηση! Μπαίνεις στο site, βλέπεις τον κωδικό σου και όλα ωραία και καλά! Συγχαρητήρια! Γιατί: α) Σε μια διαδικασία όπου ΔΕΝ φαίνονται ονοματεπώνυμα. β) ΔΕΝ φαίνονται βαθμολογίες. γ) Και την αναλυτική σου βαθμολογία ΔΕΝ μπορείς να την μάθεις από το τηλέφωνο που δίνουν για πληροφορίες. Ε, τι να πω, ΜΠΡΑΒΟ!!! Αξιοκρατία κύριοι, αξιοκρατία! Και διαφάνεια πάνω απ’ όλα… Προσέχουν και τα προσωπικά μας δεδομένα... 2
makrisgialos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Θυμαται καποιος ποση προυπηρεσια ζητουσε στην τοτε ανακοινωση ;
mihalis tsi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Νομίζω έλεγε επιθυμητή η έως 2 χρόνια προϋπηρεσία...προφανώς είναι ένα προτέρημα για όποιον την έχει...
nadine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τελικά κάποιος που έδωσε μπορεί να αναφέρει πως ήταν οι εξετάσεις και πάνω σε τι εξετάστηκαν??
mixanologos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Καλημέρα! Επειδή την Παρασκευή θα γίνουν οι φετινές γραπτές εξετάσεις των ΕΛΠΕ...μήπως μπορεί κάποιος να μας πει σε τι να προετοιμαστούμε...? Μου είπαν να έχω μαζί κομπιουτεράκι....και ότι θα είναι 5 ώρες οι εξετάσεις! ισχύει κάτι τέτοιο?θα μου δώσουν τα 3 τεστ μαζί ή θα είναι σε κομμάτια με διαλείμματα?
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Αφού σου είπαν ότι ΔΕΝ χρειάζεται προετοιμασία, εσύ εκεί να προετοιμαστείς...
vi13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Που ανακοινωνονται αυτες οι εξετασεις;Προφανως πρεπει να χες κανει αιτηση ετσι;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα