Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 17 λεπτά πριν, godsolo said: Καλησπέρα σας, σήμερα το πρωί υπογράφτηκε η λίστα με τους επιτυχόντες(81 Ελευσίνα-Ασπρόπυργο , 33 Θεσσαλονίκη)Την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθείτε για τις ιατρικές εξετάσεις. Όντως;;
godsolo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 Καλησπέρα, όχι δεν έχω σκοπό να αστειευτώ με το συγκεκριμένο θέμα. Σας ευχαριστώ 2 1
Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2022 5 λεπτά πριν, godsolo said: Καλησπέρα, όχι δεν έχω σκοπό να αστειευτώ με το συγκεκριμένο θέμα. Σας ευχαριστώ Ευχαριστούμε πολύ και μόνο που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις!
Garosh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Καλησπέρα σε όλους. Επιβεβαιώνω και εγώ σχετικά με την λίστα των προσλήψεων. Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουν όσους βρίσκονται σε αυτή. Καλή επιτυχία παιδιά! 2
Nikols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2022 9 λεπτά πριν, Garosh said: Καλησπέρα σε όλους. Επιβεβαιώνω και εγώ σχετικά με την λίστα των προσλήψεων. Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουν όσους βρίσκονται σε αυτή. Καλή επιτυχία παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ! 1
Manos80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Παιδια σε περιπτωση που ενημερωθει κανεις, ας ενημερωσει γιατι δεν εχουμε ολοι ενημερωση απο μεσα. 4 1
Garosh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Καλησπέρα παιδια. Μόλις έλαβα email απο τα ΕΛΠΕ! Καλή επιτυχία σε όλους! 3 1
godsolo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Καλησπέρα σήμερα στάλθηκε ένα ενημερωτικό mail σε αυτούς που είναι εντός της κατάταξης πρόσληψης 2 1
Manos80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2022 Και για βορρα και νοτο; Κανενας αλλος;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα