Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 4 λεπτά πριν, VITT91 said: Δεν αποκλείεται όμως να λέει και την αλήθεια, προσωπικά δεν γνωρίζω άλλους για να το διασταυρώσω … είναι και λίγοι οι επιτυχόντες στον βορρά όποτε δεν ξέρω … Είδωμεν. Ότι βρέξει ας κατεβάσει
elenols Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 5 λεπτά πριν, VITT91 said: Δεν αποκλείεται όμως να λέει και την αλήθεια, προσωπικά δεν γνωρίζω άλλους για να το διασταυρώσω … είναι και λίγοι οι επιτυχόντες στον βορρά όποτε δεν ξέρω … Καλησπέρα σας, την Τρίτη επικοινώνησα με το τμήμα προσωπικού Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε δεν είχαν πάρει τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων για τις θέσεις του βορρά από την Αθήνα. Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο με απεργία στη μέση να τα πήραν , να έστειλαν email και να είπαν και ημερομηνίες για εξετάσεις. 2 1
VITT91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 1 λεπτό πριν, elenols said: Καλησπέρα σας, την Τρίτη επικοινώνησα με το τμήμα προσωπικού Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε δεν είχαν πάρει τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων για τις θέσεις του βορρά από την Αθήνα. Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο με απεργία στη μέση να τα πήραν , να έστειλαν email και να είπαν και ημερομηνίες για εξετάσεις. Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αυτο ακούγεται πιο λογικό …
Manolis900 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Και αυτος πριν λιγες ωρες γραφτηκε αλλα μας βολευει αυτο που λεει οτι δεν βγηκαν, επειδη μαλλον μειναμε απεξω, οποτε πιστεύουμε αυτο!! 😁 4
VITT91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 1 ώρα πριν, Manolis900 said: Και αυτος πριν λιγες ωρες γραφτηκε αλλα μας βολευει αυτο που λεει οτι δεν βγηκαν, επειδη μαλλον μειναμε απεξω, οποτε πιστεύουμε αυτο!! 😁 Και εσυ απ’ έξω έμεινες ;
Manolis900 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 26 minutes ago, VITT91 said: Και εσυ απ’ έξω έμεινες ; Αν αληθεύει οτι στειλανε λογικά ναι, ουτε σε μενα ηρθε κατι
GEORGE1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2022 Δεν εχουνε στείλει ακόμα για βορρά μην ανυσηχείτε 3 1
Tyler Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 5 λεπτά πριν, Kokorakos said: Σιγουρη πηγη; Εκτίθεσαι μην συνεχίζεις.
Kokorakos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 (edited) Οπως νομιζετε, καλη συνεχεια απο μενα Edited Απρίλιος 9 , 2022 by Kokorakos 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα