Mixkos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Καλησπέρα παιδιά, Έχουμε κανένα νέο για τα αποτελέσματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Αντι να ρωτας, κοιταζε εδω https://www.helpe.gr/Human-Resources/Recruitment/career-opportunities/results/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2022 Κάλεσαν χημικούς μηχανικούς για θεσσαλονίκη.την δευτέρα δίνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet90 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2022 Και στην Αθήνα οι χημικοί μηχανικοί δίνουν την Πέμπτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2022 1 ώρα πριν, Violet90 said: Και στην Αθήνα οι χημικοί μηχανικοί δίνουν την Πέμπτη... Καλή επιτυχία!να μας πείτε εντυπώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 On 1/11/2022 at 9:15 ΠΜ, Violet90 said: Και στην Αθήνα οι χημικοί μηχανικοί δίνουν την Πέμπτη... Πως πήγατε στις εξετάσεις?πως σας φάνηκαν τα θέματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet90 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 4 ώρες πριν, anastasian said: Πως πήγατε στις εξετάσεις?πως σας φάνηκαν τα θέματα? Γενικά ο χρόνος είναι ο μόνος εχθρός. Στο πρώτο κομμάτι δεν ξέρει κανείς πως τα έχει πάει νομίζω... Στο αριθμητικο δε φτάνει με τίποτα ο χρόνος. Συμβουλή μου, αν κολλήσεις σε μια ερώτηση, παράτησε την κ πήγαινε στην επόμενη.. τα αγγλικά είναι οκ αλλά πολύ λίγος χρόνος Ίσως στο δεύτερο κείμενο να θέλει μια πολύ γρήγορη ανάγνωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 6 λεπτά πριν, Violet90 said: Γενικά ο χρόνος είναι ο μόνος εχθρός. Στο πρώτο κομμάτι δεν ξέρει κανείς πως τα έχει πάει νομίζω... Στο αριθμητικο δε φτάνει με τίποτα ο χρόνος. Συμβουλή μου, αν κολλήσεις σε μια ερώτηση, παράτησε την κ πήγαινε στην επόμενη.. τα αγγλικά είναι οκ αλλά πολύ λίγος χρόνος Ίσως στο δεύτερο κείμενο να θέλει μια πολύ γρήγορη ανάγνωση. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.καλά αποτελέσματα εύχομαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violet90 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2022 On 13/10/2022 at 2:30 ΜΜ, Arg45 said: Κάποια ενημέρωση υπάρχει ? Τους έχουν καλέσει όλους όσοι είναι να πάνε ? On 21/10/2022 at 12:36 ΜΜ, Dantε said: Παιζουν με τις λεξεις βασικα για να σε ξεγελασουν. Υπαρχει περιπτωση σε βιομηχανια να πετυχεις κατι το ασαφες; Ισα ισα πρεπει να παντα να ειναι αηδιαστικα ξεκαθαρα. Προσωπικα (και δεν ειμαι ο μονος) θεωρω πως ειναι απλα ενας τροπος να αυξησουν τη δυσκολια και να δυσκολεψουν (εως και να κανουν ακατορθωτο) να αριστευσει καποιος. Και να δικαιολογησουν βεβαιως και τη δουλεια τους. Συνηθως πραξεις με ποσοστα πανω σε στοιχεια που βρισκονται με πινακες. Πωλησεις,τζιρος, εσοδα-εξοδα κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixkos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2022 14 hours ago, Violet90 said: Έχουμε καμία ενημέρωση για τα αποτελέσματα ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα