Monster15184 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Γεια σας Θα ήθελα να μου προτείνεται ποια βιβλια είναι καταλληλα για την εκπόνση μελετων που αφορούν την θέρμανης και το κλιματισμό. Σας ευχαρηστώ
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Θεωρω βιβλιο αναφορας το "θερμανση - κλιματισμος " του Σελλουντος. http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=15364
Monster15184 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 το έχω ηδη το βιβλίο
kosmas85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Το εχεις διαβασει ολο και δεν αρκει ? υπαρχει ειδικα για κλιματισμο ενα πολυ καλο που προσπαθω να θυμηθω και ειναι μεταφραση απο handbook της ASHRAE.Ειναι πολυ καλο. Αποτελειται απο δυο τομους ο ενας πορτοκαλι και ο αλλος μπλε. τι σου λεω τωρα . ??!! Αν πας παπασωτηριου θα το καταλαβεις αν υπαρχει ακομα. παντως εαν χειριζεσαι καλα την αγγλικη υπαρχουν πολλα της ashrae στο net αν ψαξεις.
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 (edited) Κάποια καλή πρόταση για θέρμανση που να αφορά κυρίως κεντρική θέρμανση έχετε ? Δεν ψάχνω το καλύτερο βιβλίο του κλάδου (δεν είμαι μηχανολόγος ούτε θα γίνω και ούτε μελέτη θέρμανσης θα κάνω) αλλά....δεν θέλω και κάτι τελείως απλοικό. Επίσης θέλω να είναι κάπως σύγχρονο γιατί υπάρχουν πολλά βιβλία του 1970... Στον Παπασωτηρίου έχει πολλές προτάσεις : Edited Νοέμβριος 20 , 2012 by nik
peg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Καλό και κατανοητό για θερμάνσεις είναι του Φαντάκη 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα