Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετο εντος σχεδίου!!!


sirkam

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

 

Επειδή έχω φτάσει σε αδιέξοδο και έχω άγνοια με το αντικείμενο παρακαλώ θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Λοιπόν το σπίτι του πατέρα μου χτίστηκε περίπου το 1985 σε περιοχή εκτός σχεδίου (προβλεπόταν να γίνει παιδική χαρά στο οικοδομικό τετράγωνο), σήμερα η περιοχή έχει μπει σε σχέδιο εδώ και δύο χρόνια περίπου αλλά εμείς όχι. Γιατί το οικοδομικό τετράγωνο που είναι το σπίτι μου μαζί με το διπλανό έχει σχεδιαστεί να γίνει αθλητικό κέντρο.

Τι πρέπει να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Χμμ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα αγαπητέ καθώς θα χρειαστείς εξαίρεση από κατεδάφιση , θα περάσεις ΣΧΟΠ κ.τ.λ. Όπως και να χει πάντως, επειδή δεν έχουμε όλα τα δεδομένα ή απλώς δεν τα μεταφέρεις και πολύ καλά (παιδική χαρά, αθλητικό κέντρο;...πως φαίνεται στην πράξη εφαρμογής;) αυτό πρέπει να κάνεις είναι μονόδρομος:Πηγαίνεις σε έναν μηχανικό και του εκθέτεις το πρόβλημα κι εκείνος θα σε καθοδηγήσει.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό σκοπευω να κάνω απο Δευτέρα αφου μαζεψω όλα τα χαρτια με τις ενστασεις κτλ

απλα η απορία μου ειναι στο οικοδομοκό τετράγωνο που ειναι το σπιτι μου υπάρχει άλλη μια οικία ενω στα διπλανα τετράγωνα 2-5 μετα απο εμενας οικόπεδα επέλεξαν στο σημείο που ειναι το σπίτι μου το αθλητικό κέντρο ενω τα άλλα μένουν οικοδ. τετραγωγα και τα σχολικα κτίρια εξαφανίστηκαν.

τέλος πάντων ευχαριστω για την απάντηση

Link to comment
Share on other sites

Το σπίτι δίπλα σου είναι και αυτό αυθαίρετο;

Όσο για τα διπλανά τετράγωνα, αφενός δεν μπορώ να ξέρω πως επιλέγει ο μελετητής να συντάξει μια πολεοδομική μελέτη κι αφετέρου πάντα θα υπάρχει κάποιος ριγμένος όταν απαλλοτριώνονται οικόπεδα για να γίνουν κοινόχρηστοι-κοινωφελείς χώροι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.