JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Συνάδελφοι έχω ένα άρτιο κατά παρέκκλιση οικόπεδο εφαπτόμενο επί πρωτεύοντος ΕΘΝΙΚΟΥ οδικού δικτύου και σε ρέμα. Λόγω σχήματος και απόστασης από τον άξονα μου απομένει ένα τριγωνικό κομμάτι εμβαδού περίπου 30 μ2. Η απορία μου είναι οικοδομήσιμο ? Υπάρχουν ελάχιστες διαστάσεις κτηρίου όπως στα εντός οικισμού??
a.k.topo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Αν μπορεις ανέβασε ένα σκαρίφημα για να καταλάβουμε ,μηπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Εδώ είναι και ένα σκαρίφημα.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Εφόσον έχεις εφαρμόσει ορθά τις αποστάσεις από τον άξονα του Ε.Ο. δικτύου, το όριο απαλλοτρίωσης και τα πλάγια όρια, το τμήμα του γηπέδου που περιέχεται μεταξύ των γραμμών δόμησης μπορεί να οικοδομηθεί και το γήπεδο θεωρείται οικοδομήσιμο γιατί στην εκτός σχεδίου Πολεοδομική Νομοθεσία δεν υφίσταται η προϋπόθεση εγγραφής κτηρίου ελάχιστου εμβαδού 50 τ.μ. και ελάχιστης πλευράς 5μ.
a.k.topo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο Τοπογάβρο.
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Συνάδελφε τοπογαβρε σου είναι εύκολο να μου αναφέρεις την νομοθεσία ??
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Το Π.Δ. 24-5-85 ΦΕΚ 270Δ'/85 που αφορά την εκτός σχεδίου δόμηση δεν αναφέρει πουθενά την υποχρέωση εγγραφής στο οικοδομήσιμο τμήμα ελάχιστου εμβαδού κτηρίου, ενώ το άρθρο 6 του ΓΟΚ'85 αναφέρεται σε οικόπεδα (εντός σχεδίου) και όχι σε γήπεδα (εκτός σχεδίου). 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα