mechcon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ναι στην υποβολή φακέλου για τη ρύθμιση και τακτοποίηση ημιυπαίθριου χώρου από Μηχανολόγους από ΤΕΕ Δείτε σχετικά: http://sy2mh.wordpress.com/2011/03/20/autonoita
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εμενα με βρισκει αντιθετο προσωπικα...
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Καλά κάνεις και είσαι αντίθετος , αλλά φαντάζομαι πως είσαι αντίθετος και με την υπογραφή των Η/Μ από άλλες ειδικότητες πέρα από Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Φυσικα και ειμαι αντιθετος και σαυτο... Και φυσικα αντιθετος στις ενεργειακες επιθεωρησεις λεβητων απο ΠΜ και ΑΜ (νομιζω παιζει και αυτο...) Και φυσικα και στην υπογραφη για τακτοποιησεις απο ΑΤΜ.... Αλλα δεν τους παρεξηγω... Τωρα βαραμε ολος ο κλαδος μυγες και βρηκανε το χαπι της αναδουλειας με τους ΗΧ....
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Και φυσικα και στην υπογραφη για τακτοποιησεις απο ΑΤΜ.... Γιατί φίλε μου αυτό; Απεριόριστα δικαιώματα σε υπογραφή Αρχιτεκτονικών έχουμε οι ΑΤΜ. Τυπικά όση σχέση έχετε εσείς οι ΠΜ, ακριβώς τόση έχουμε κι εμείς με το συγκεκριμένο.
fraafr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 καλά πού είδατε ότι μπορούν ?? επειδή έστειλε πάλι το ΤΕΕ ένα ...χαρτί πρέπει κατευθείαν να το κάνουμε και νόμο του κράτους ??? αμάν πιά....
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 tpanag Εχετε απεριοριστα δικαιωματα σε αρχιτεκτονικα?????????????? Αν ειναι ετσι, σωπαινω...δεν το γνωριζα... Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ως κρατος... (φυσικα κανενα προβλημα με σενα και τους ΑΤΜ δεν εχω...)
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 καλά πού είδατε ότι μπορούν ??επειδή έστειλε πάλι το ΤΕΕ ένα ...χαρτί πρέπει κατευθείαν να το κάνουμε και νόμο του κράτους ??? αμάν πιά.... γιατί συνάδελφε να μην μπορούν; Δηλαδή αν πάω στην πολεοδομία Αχαρνών και καταθέσω και δείξω το έγγραφο τί θα μού πούν; Το θέμα είναι γιατί τώρα μετά από 11 μήνες και αφού έχει λήξει 2 φορές ο νόμος; Πάντως θα είχαμε την δυνατότητα τουλάχιστον να τακτοποιήσουμε τα σπίτια μας αφού εγώ προσωπικά τα ετοίμασα εγώ και τα έδωσα σε φίλο ΠΜ
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Εδω ΑΜ υπογραφουν στατικα για 5οροφα, στην ΤΕ τακτοποιησης θα κολλησουμε....
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Στην περιοχή μου ξέρω πως δεν δέχονται φακέλους απο Πολιτικούς Μηχανικούς ΤΕ. Αν είναι έτσι να επιτρέπεται και σ'αυτούς. Πως μπορείς να πετάς έξω μια ειδικότητα που έχει δικαώματα επι αρχιτεκτονικών και να βάζεις μέσα τους Μηχανολόγους; Επιτέλους το ΤΕΕ να επεμβαίνει εκεί που πρέπει και όχι σε θέματα που μας κάνουν μπάχαλο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα