myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 για το 1ο σου απαντάω ναι 2 φορές για το 2ο δεν είμαι σίγουρη
THEODORE Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Ευχαριστώ Myri! Και κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Αν καταθέσω μόνο την αμοιβή μελέτης, δηλ. την μια ελάχιστη αμοιβή, πότε πρέπει να καταθέσω την αμοιβή επίβλεψης? Το κτίριο έχει ηλεκτοδοτηθεί προ πολού. Με λίγα λόγια, ποιός μπορεί να δεί αν και πότε έχει ολοκληρωθεί η βαφή των όψεων ώστε να απαιτηθεί η αμοιβή επίβλεψης? Και τι θα γίνει αν δέν την καταθέσω?
myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2010 πρώτα απαιτειται η αμοιβή της άδειας η αμοιβή της επίβλεψης δεν είναι απαράιτητο να πληρωθεί αμέσως όσο για τις συνέπειες της μη καταθεσης της επίβλεψης τις έχουμε υποθέσει και σε άλλα θέματα υπάρχει ένα κενό στη γραφειοκρατεία οπότε ίσως κανείς δεν ασχοληθεί ποτέ με το θέμα όμως από τη στιγμή που εσύ θα είσαι υπέυθυνος για τον κάθε άσχετο που ανεβαίνει στη σκαλωσιά χωρίς προστασία, χωρίς εκπαίδευση, μετά από το διάλειμμα για μπύρες δε βρίσκω κανένα λόγο εσύ να μην κοιμάσαι τη νύχτα μέχρι να τελειώσουν και να μην πληρωθείς γι'αυτό
gamvro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 όσο για τις συνέπειες της μη καταθεσης της επίβλεψης τις έχουμε υποθέσει και σε άλλα θέματαυπάρχει ένα κενό στη γραφειοκρατεία οπότε ίσως κανείς δεν ασχοληθεί ποτέ με το θέμα Εφόσον δεν θα πάρει ρεύμα δεν υπάρχει θέμα θέμα κατάθεσης αμοιβής επίβλεψης σε καμία χρονική στιγμή. Όσον αφορά βέβαια για το αν πρέπει ή όχι να την πληρωθείς, συμφωνώ σίγουρα με την myri να την πληρωθείς, αρκεί να το καταφέρεις!!!!
nistra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Οικοδομή που ανεγέρθηκε με άδεια του ΄91 θα χρωματιστεί σε όλες τις όψεις με χρήση σκαλωσιάς. Γνωρίζει κανείς τι απαιτείται για την άδεια (τοπογραφικό νέο ή παλαιό, φωτογραφίες, σχέδια έγχρωμων όψεων για ΕΠΑΕ ή τι άλλο; ) Με τις αμοιβές και πίνακα ΙΚΑ τι γίνεται; Έχουμε ελάχιστη αμοιβή ή υπολογίζονται βάσει αναλυτικού προϋπολογισμού; Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση.
Athan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2010 Aν θυμάμαι καλά, τοπογραφικό νέο, οψεις παλιές, απόφαση συνέλευσης πολυκατοικίας, αναλυτικό προϋπολογισμό (συνήθως βγαίνουν ελάχιστες αμοιβές) και πίνακα 3 για ΙΚΑ
νίκη.Στε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Καλησπέρα θέλω να βγάλω άδεια για να τοποθετήσω ικριώματα σε ένα διώροφο για σοβάτισμα και ελαιοχρωματισμό . Όπου και να έχω ψάξει λέει ότι θέλει κανονική άδεια. Τι ακριβώς όμως θα έχει?
kostas alex Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 1. Ως φοιτήτρια μπορείς να βγάλεις άδεια? 2. Αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις πολλές απαντήσεις για το ερώτημα σου.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 τοπογραφικό, συμβόλαιο, ανάθεση, ανάληψη, όψεις υφιστάμενου, ΤΕ για τα ικριώματα.
νίκη.Στε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2010 Έχω τελειώσει πλέον και είχα ξεχάσει να το αλλάξω αλλά το άλλαξα τώρα. το θέμα είναι ότι έχω βρει πολλά και με έχουν μπερδέψει... σε ευχαριστώ ssouani!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα