pfso Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Καλημέρα, έχω αναλάβει μια δουλεία για επισκευές ενανθρακωμένου σκυροδέματος . Οι επισκευές που πρόκειται να γίνουν είναι στο ισόγειο στις βάσεις των υποστυλωμάτων εκτός από ένα δοκάρι 0,30 * 1,00 m που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και χρειάζεται σκαλωσιά. Σκόπευα να βγάλω μια άδεια μικρής κλίμακας και το δοκάρι να γίνει με πλατφόρμα αυτό επιτρέπεται; Αν το κάνω με σκαλωσιά θα χρειαστώ άδεια κανονική; ή υπάρχει κάποιο παραθυράκι που είναι μικρό τμήμα και αποκολλημένο επίχρισμα μπορεί να είναι επικίνδυνο σε ενδεχόμενη πτώση του; Εντιτ: Συμπλήρωσε σε παρακαλώ την ειδικότητα στο προφίλ σου.Ευχαριστώ, manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Σκαλωσιά = άδεια... δυστυχώς, δεν προβλέπεται κάτι για το μέγεθος του αντικειμένου του έργου... Για λόγους ασφαλείας πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavoisier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος μηχανικός και θέλω να εκδόσω μία άδεια ώστε να τοποθετηθούν σκαλωσιές σε μία πολυκατοικία με σκοπό να βαφεί εξωτερικά. Θα μπορούσατε να μου πείτε σας παρακαλώ με λεπτομέρια ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? Καθώς επίσης δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος, μήπως γνωρίζετε εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο και μπορώ να προχωρήσω τη διαδικασία αυτή αφιλοκερδώς; Επίσης σε περίπτωση που αναλάβω αυτό το έργο θα χρειαστεί να είμαι εκεί όσο βάφει το συνεργείο ουτως ώστε να το επιβλέπω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Δυστυχώς, χωρίς να έχεις κάνει έναρξη , δεν μπορείς να το αναλάβεις. Εννοείται, ούτε αφιλοκερδώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matmatmazou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 διαβασα ολες τις σελιδες που υπαρχουν για το βαψημο πολυκατοικιας. δεν εβγαλα ακρη. το μονο που καταλαβα ειανι οτι η καθε πολεοδομια ζηταει οτι θελει. απο 1 χαρτι μεχρι οσο θελουν. τελικα ηθελα να ξερω τι ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Μάλλον καλά κατάλαβες, ότι θέλουν ζητάνε, οπότε επικοινωνία με την πολεοδομία σου για να πάρεις σίγουρη απάντηση και πες μας και εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poulitsa3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (edited) Άδεια και εγω για βάψιμο οικοδομής με χρήση ικριωμάτων (σκαλωσιά) Η ερώτηση είναι η εξής: Ο γείτονας -στου οποίου το οικόπεδο πρέπει να μπεί η σκαλωσιά- δεν θέλει να συναινέσει και απειλεί οτι θα καλέσει αστυνομία κτλ. Εννοείται οτι δεν επιτρέπει ούτε κάν την είσοδο στο συνεργείο τοποθέτησης σκαλωσιάς. Τί κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Υ.Γ. Please κάποιος που ξέρει όχι κάποιος που υποθέτει. Edited Μάρτιος 28 , 2012 by poulitsa3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 υποθέτω ότι για σίγουρες απαντήσεις πρέπει να ρωτήσεις την πολεοδομία και όχι το φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (edited) Πρακτικά μην μπεις γιατί θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Σε διαφορετική περίπτωση ξεκινάς βγάζοντας φωτογραφίες τον εξωτερικό του χώρο με εφημερίδα σημερινής ημερομηνίας, ζητάς φωτογραφίες εσωτερικού παρουσία δικαστικού κλητήρα, αν αρνηθεί καταγράφεται, βγάζεις όλες τις απαραίτητες άδειες, όλοι οι εργατες θα πρέπει να ειναι 101% νόμιμοι καθως θα σου ερθουν αστυνομια-ΙΚΑ-πολεοδομία. Για να μπεις στο οικόπεδο του άλλου ή με έκθεση επικινδυνότητας θα το καταφέρεις ή κάνοντας του χάρες ή καθόλου. Edited Μάρτιος 29 , 2012 by kostassid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Η υπόθεση είναι για δικηγόρο. Αστικός Κώδικας Άρθρο 1018 Ανοχή επισκευών Αν απαιτείται για την επισκευή ή την ανακαίνιση κτηρίου η είσοδος και η κυκλοφορία του εργαζόμενου προσωπικού στο γειτονικό ακίνητο ή η παροδική τοποθέτηση σ' αυτό εγκαταστάσεων ή οικοδομικού υλικού, έχει υποχρέωση ο κύριος του γειτονικού ακινήτου, εφόσον δεν παρακωλύεται σοβαρά η χρήση του, να ανεχθεί αυτές τις ενέργειες έναντι αποζημίωσης ή παροχής ασφάλειας για την τυχόν ζημία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα