emnikol Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Σωστά έγραψα το ρήμα; Γκούγκλαρε ή γκουγκλάρισε είναι; Ηλία, Οι χρόνοι του "ρήματος" είναι γκουγκλάρω, εγκούγκλαρα, θα γκουγκλαρίσω(?), εγκουγκλάρισα. Άρα όπως στα άλλα ρήματα χρησιμοποιούμε την προστακτική αορίστου και όχι του ενεστώτα (π.χ. λέμε επίτρεψε μου και όχι επίτρεπε μου, Δώσε μου και όχι δίνε μου, φύτεψε αυτό το σπόρο και όχι φύτευε αυτό το σπόρο κ.λ.) θα πρέπει να λέμε: γκουγκλάρισε το και όχι γκούγκλαρε το 2
Synchron Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Συνάδελφοι, πως μπορώ να βρώ την ισχύ σε kW της παρακάτω ηλεκτροβάνας αυτονομίας στο συλλέκτη ενός διαμερίσματος για να τη καταχωρήσω στο πρόγραμμα του ΤΕΕ;.. Δίνει τη κατανάλωση ρεύματος 7,5 VA σε λειτουργία...Το διαμέρισμα είναι 92 τ.μ. http://www.proty.gr/SpecificProduct.asp?PID=42&SCID=0&CID=29&ItemID=3391
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 (edited) Συνήθως οι ηλεκτροβάνες κυμαίνονται απο 5-10 W (0.005 - 0.01 KW) Edited Φεβρουάριος 7 , 2014 by dib
emnikol Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Συνάδελφοι, πως μπορώ να βρώ την ισχύ σε kW της παρακάτω ηλεκτροβάνας αυτονομίας στο συλλέκτη ενός διαμερίσματος για να τη καταχωρήσω στο πρόγραμμα του ΤΕΕ;.. Δίνει τη κατανάλωση ρεύματος 7,5 VA σε λειτουργία...Το διαμέρισμα είναι 92 τ.μ. http://www.proty.gr/SpecificProduct.asp?PID=42&SCID=0&CID=29&ItemID=3391 τα 7,5VA είναι φαινομένη ισχύς και όχι ένταση ρεύματος. Επειδή στην περίπτωση σου το συνφ=1, τότε η πραγματική σου ισχύς είναι ίση με 7,5 W. Άρα θα βάλεις αυτή την τιμή και θα είσαι ο.κ. 1
kostas K Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά σε μένα σπάνια τυχαίνει να έχει ο καυστήρας ταμπελάκι και να αναγράφει την ισχύ.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Εγω σχεδον ποτε δεν καταχωρω την ισχυ της ηλεκτροβανας... Αμελητεα εντελως...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Ένας κατασκευαστής που προσπαθεί να συμμορφώσει τα προϊόντα του με την ευρωπαϊκή οδηγία ErP, δεν θα την έλεγε αμελητέα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν π.χ. κυκλοφορητές με ελάχιστη κατανάλωση 3W και κάποιοι προσπαθούν για ακόμη μικρότερες καταναλώσεις. Σωστός ο Μανώλης.
mixmentzos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2014 Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά σε μένα σπάνια τυχαίνει να έχει ο καυστήρας ταμπελάκι και να αναγράφει την ισχύ. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ο ηλεκτροκινητήρας που έχει ο καυστήρας που μπορεί να είναι ξεχωριστό ταμπελάκι.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Η καταναλωση ηλεκτρικης ισχυος του καυστηρ ως επι το πλειστον αναγραφεται στο ταμπελακι του Τωρα για την ηλεκτροβανα, οταν εχεις, ειδικα για ατομικες θερμανσεις, περιπου 0,2kW σε ηλεκτρικη καταναλωση, καταλαβαινετε οτι το να εισαγεις 0,204 kW συμπεριλαμβανομενης και αυτης της ηλεκτροβανας ειναι εξαιρετικα αμελητεο ως ποσοτητα... Τωρα για περιπωσεις μικρων διαμερισματων σε οικοδομη τερας που του αναλογει μικρη καταναλωση βοηθητικων, επιμερισμενη στα τετραγωνικα του διαμερισματος, τοτε μπορει να αξιζει. Αλλα και παλι η διαφορα στο τελικο αποτελεσμα ειναι της ταξεως του 0,1
JasonK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Αν το υπάρχον είναι τα γνωστά σπλιτάκια, δεν βάζεις βοηθητικές στην ψύξη. Στο θεωρητικό, επίσης δεν βάζεις βοηθητικές μονάδες. Στην ΤΟΤΕΕ 1, σελ-110-111 λέει πως για κτήριο τριτογενούς τομέα θεωρείς ισχύ βοηθητικών συστημάτων 5 W/m2 για το θεωρητικό σύστημα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα