raftopoua Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δεν έχω πάει ακόμα. Απλά όταν θα πάω θα πρέπει να έχω προετοιμαστεί για να ζητήσω απαλλαγή .
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 δεν υπαρχει απαλλαγη πια ή υποχρεωση για κυκλοφοριακη συνδεση ή βεβαιωση/αδεια εισοδου εξοδου θες τεχνικη εκθεση κ τοπογραφικο οπως και να χει και ετοιμασου οτι και να σου πουν τουλαχιστον χ6 αντιγραφα
als Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 χωρις ενα σκαριφημα ειναι δυσκολο να σου δωθει βοηθεια. Πέρα απο την χρηση του κτιριου ειναι κ αλλες οι εξεταζομενες παραμετροι. Απαλλαγη παντως δεν παιζει.
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 ο τύπος της σύνδεσης εξαρτάται από τον κυκλοφοριακό φόρτο που δημιουργεί η χρήση αυτό είναι το διαπραγματεύσιμο ... εκ πρώτης όψεως πάντως σε βλέπω για κανονικό κόμβο τουλάχιστον Δ
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 (edited) α και πρεπει να δεις ποσες θεσεις σταθμευσεις βγαινουν απο τα τμ σου για την χρηση σου απο ενα ΠΔ που δε θυμαμαι τωρα.... και δε προλαβαινω με απαγαγουν για μασαμπουκα σε ταβερνα αηγβφκεγ;ςες;φ βοηθεια σγδφκεγ ΠΔ 111/2004 Αρ 2 Παρ 19 Edited Φεβρουάριος 23 , 2014 by OTTO_engine
raftopoua Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Χρειάζεται τελικά κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Γ ... Την πάτησε ο ιδιοκτήτης!
JimPele Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Καλησπέρα, έχω μια περίπτωση συνεργείου(φανοποιείου) με πρόσωπο σε εθνικό οδικό δίκτυο. Ρώτησα στη ΔΕΣΕ και μου έδωσαν μια λίστα με δικαιολογητικά για έγκριση εισόδου-εξόδου. Επειδή έχω μπερδευτεί, η είσοδος-έξοδος τι εργασίες περιλαμβάνει; Υ.Γ. Το συγκεκριμένο κτίριο λειτουργεί ως φανοποιείο εδώ και 35 χρόνια, αλλά ούτε στη ΔΕΣΕ ξέρουν γιατί δεν έχει φάκελο.
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Υ.Γ. Το συγκεκριμένο κτίριο λειτουργεί ως φανοποιείο εδώ και 35 χρόνια, αλλά ούτε στη ΔΕΣΕ ξέρουν γιατί δεν έχει φάκελο. Τι πρωτότυπο !!!!!!!! Συνάδελφε αν δεν γίνει καταγγελία...δεν κουνιέται με τίποτα ο υπάλληλος απο την καρέκλα ΥΓ Τι σημαίνει ΔΕΣΕ ?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (edited) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ και για να κουνηθει πρεπει να πας να τον παρεις γιατι κονδυλια γιοκ ασχετο την δεσε την ρωτησες απο μονος σου? ή σε εστειλε το μεταφορων εκει? για να δω αν ξυθηκες στη γκλιτσα μονος σου Edited Φεβρουάριος 24 , 2014 by OTTO_engine 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα