sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 για να προσομοιωθει σωστα η διαφραγματικη λειτουργια στο παρακατω κτιριο πρεπει να κανω κατι επιπλεον? αυτο που με προβληματιζει ειναι αν στις δοκους 3,4,5,7 που δεν πιανει σε ολο το μηκος τους το διαφραγμα αν προσαυξανει σε ολο το μηκος τους την ακαμψια κατα τον κατακορυφο αξονα... αν ναι τοτε ειναι σωστο να σπασω αυτες τις δκους σε δυο επιμερους την καθε μια (με λοιπους κομβους) οπου η μια απο τις δυο θα φτανει μεχρι την ακρη του διαφραγματος.ετσι επιτυγχανω σε αυτη διατομη πλακοδοκου (ορθως) και στην αλλη ,αφου δεν πιανεται απο διαφραγμα διατομη ορθογωνικη (παλι ορθως) ποια η γνωμη σας? Υ.Γ επειδη εξεταζω λιγο και τις κοιτοστρωσεις τελευταια,τελικα τα επιφανειακα πεπερασμενα διευκολυνουν πολυ...(τι διαφραγματα,τι σωστη κατανομη φορτιων,τι στρεπτικες επιπονησεις απο πλακες,τι βελη καμψης,τι,τι,τι...)
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 αυτο δηλαδη εφαρμοζουμε σε αυτες τις περιπτωσεις?
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2008 Και εγω τις σπαω σε αυτες τις περιπτωσεις . Και για την διαστασιολογηση της δοκου επισης ειναι πιο σωστο.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2008 ναι, έτσι δεν θα βάλει αδράνεια στον ασθενή Χ10000 σε όλο το μήκος της δοκού και θα φορτίσει πιο σωστά (όχι σε όλο το μήκος της δοκού)
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2008 συμφωνω.α ρε πεπερασμενα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα