stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Τι εννοεί το μήνυμα: "stayros, δεν έχετε προνόμια πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα από τους παρακάτω λόγους: Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει το μήνυμα: περιμένουμε έγκριση από κάποιον moderator για να γίνει διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexios Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 ορίστε και η γνωμοδότηση Αυτό δεν αποτελεί γνωμοδότηση, μη τρελαθούμε, ελληνικά γνωρίζουμε να διαβάζουμε ακόμα νομίζω. Αυτό είναι καραμπινάτη προεκλογική προπαγάνδα του ΠΣΔΑΤΜ Καστοριάς και απορώ πως συνεχίζετε να την υποστηρίζετε ακόμα !!!!! Το αστείο πρέπει να λάβει τέλος, έλεος ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapa Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 καλά εσύ πώς το κατέβασες ? κύριοι μοντ. ή σβήστε το μύνημα του kasvan , ή επιτρέψτε το κατέβασμα .. το πάμε το θέμα απ το κακό στο χειρότερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Κατεβαίνει πλέον κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Εδωσα εγκριση... Μπορειτε να το κατεβασετε... Εγω δεν ειμαι γνωστης της υποθεσεις αλλα ΝΣΚ γραφει το εντυπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Θα αρχίσουν να "εφευρίσκουν" διάφορα τώρα για να δικαιολογηθούν. Του ενός δε θα του αρέσει η σφραγίδα, του άλλου η υπογραφή, ο τρίτος θα λέει ότι είναι "πλαστό". Θα τα πούμε ξανά (και οριστικά) όταν αναρτηθεί επίσημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Για να έχει αξία αυτό το έγγραφο, πέρα από το χαρτί και το μελάνι που ξοδεύτηκε, πρέπει να έχει και σφραγίδα υπουργού από κάτω. Όταν τη βάλει τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Αφου μιλαμε περι γνωμοδοτησης Τι σφραγιδα υπουργου να εχει ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δε θέλω τέτοια,γιατί στα γεράματα πρεπει να παω πολυτεχνείο και ΔΕ λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts