Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι εννοεί το μήνυμα:

"stayros, δεν έχετε προνόμια πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα από τους παρακάτω λόγους:

1. Ο λογαριασμός σας μπορεί να μην έχει επαρκή δικαιώματα για τη πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου, να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης"

Δημοσιεύτηκε

Έχουμε πει πολλές φορές τι σημαίνει το μήνυμα: περιμένουμε έγκριση από κάποιον moderator για να γίνει διαθέσιμο.

Δημοσιεύτηκε
ορίστε και η γνωμοδότηση

Αυτό δεν αποτελεί γνωμοδότηση, μη τρελαθούμε, ελληνικά γνωρίζουμε να διαβάζουμε ακόμα νομίζω. Αυτό είναι καραμπινάτη προεκλογική προπαγάνδα του ΠΣΔΑΤΜ Καστοριάς και απορώ πως συνεχίζετε να την υποστηρίζετε ακόμα !!!!! Το αστείο πρέπει να λάβει τέλος, έλεος .............

Δημοσιεύτηκε

καλά εσύ πώς το κατέβασες ?

κύριοι μοντ. ή σβήστε το μύνημα του kasvan , ή επιτρέψτε το κατέβασμα ..

το πάμε το θέμα απ το κακό στο χειρότερο..

Δημοσιεύτηκε

Εδωσα εγκριση...

Μπορειτε να το κατεβασετε...

Εγω δεν ειμαι γνωστης της υποθεσεις αλλα ΝΣΚ γραφει το εντυπο...

Δημοσιεύτηκε

Θα αρχίσουν να "εφευρίσκουν" διάφορα τώρα για να δικαιολογηθούν. Του ενός δε θα του αρέσει η σφραγίδα, του άλλου η υπογραφή, ο τρίτος θα λέει ότι είναι "πλαστό". Θα τα πούμε ξανά (και οριστικά) όταν αναρτηθεί επίσημα.

Δημοσιεύτηκε

Για να έχει αξία αυτό το έγγραφο, πέρα από το χαρτί και το μελάνι που ξοδεύτηκε, πρέπει να έχει και σφραγίδα υπουργού από κάτω. Όταν τη βάλει τα ξαναλέμε.

Δημοσιεύτηκε

Αφου μιλαμε περι γνωμοδοτησης

Τι σφραγιδα υπουργου να εχει ???????

Δημοσιεύτηκε

Δε θέλω τέτοια,γιατί στα γεράματα πρεπει να παω πολυτεχνείο και ΔΕ λέει :)

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.