tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2024 (edited) 57 λεπτά πριν, michanikos2 said: Καλημέρα! Κατασκευαστής με συμφωνητικό Η εμπειρία γίνεται δεκτή 1 ώρα πριν, gio said: που μπορω να δω τι κατηγορια MEK ειμαι; εδώ, είτε με ονοματεπώνυμο, είτε με αριθμό ΜΕΚ Edited Δεκέμβριος 11 , 2024 by tetris
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:30 πμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:30 πμ (edited) Είμαι γραμμένος στο ΜΕΚ με Β' και στο ΜΕΕΠ με Α2, βλέπω ότι έχουν φτιάξει καινούργια πλατφόρμα για το νέο μητρώο. Τώρα θα πρέπει να ξαναγραφτούμε στο νέο μητρωο εμπειρίας κατασκευαστών και μετά να αιτηθούμε για την εγγραφή στο νεό μητρωό ΜΗΕΔΕ; Εχω ΜΕΕΠ Α2 και το ΜΕΚ Β' το είχα βγάλει πριν από αρκετά χρόνια, πολλοί επιβλέποντες μηχανικοί έχουν βγει στην σύνταξη, πήρα τηλέφωνο στον Δήμο και είπαν ότι έχουν πολύ δουλειά και δεν πρόκειται η υπηρεσία να ασχολήθει να ανεβάσει ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά εμπειρίας παλιών έργων. Δηλαδή τώρα που θα γραφτούμε ξανά θα μας βάλουν ΜΕΚ Α' εαν έχουμε παλιά εμπειρία; Edited Thursday at 10:33 πμ by Paul_Mix
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:33 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 01:33 μμ (edited) Θα πρέπει να γραφτώ στο νέο ΜΕΚ ή θα γραφτώ κατευθείαν στο ΜΗΕΔΕ με το ΜΕΚ που έχω εδώ και χρόνια Edited Thursday at 01:34 μμ by Paul_Mix
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα