gzin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 @gio, όπως ειπώθηκε αίτηση + παράβολο και άμεσες κινησεις ώστε να προλάβεις τις επιτροπές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Η Δ.15 δεν δουλεύει.....που μπορώ να βρω την αίτηση και τα δικαιολογητικά τώρα? Μπορεί να μου τα στείλει αν τα έχει κάποιος με πμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Υπάρχει η αίτηση για εγγραφή στο ΜΕΚ (στην βαθμίδα Β αν εισαι διπλ. μηχανικός) και η αίτηση αναβάθμισης. Σου στέλνω επίσης και δυο υπευθυνες δηλώσεις, αυτές δεν τις έχει στο Δ15 αλλά τις ζητάνε, και εμένα μου την έδωσε συνάδελφος. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΚ.doc ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΕΚ.doc ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).doc ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΩΝ).doc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Καταρχάς να επισκεφτείς τη σελίδα της Δ15 (http://www.ypexd15.gr/) και να κατεβάσεις τις αιτήσεις. Θέλεις να στελεχώσεις με το ΜΕΚ πτυχίο σου κάποιο πτυχιο ΜΕΕΠ ή θέλεις να βγάλεις δικό σου ΜΕΕΠ? Θα βγαλω το δικο μου. Ηδη εχω ετοιμα τα χαρτια να τα στειλω. Σε ευχαριστω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ευχαριστώ Topap, πολύ χρήσιμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) H βεβαίωση εγγραφής στο ΤΕΕ που θέλουν για το ΜΕΚ, είναι αυτή που μας είχε ερθει μερικούς μηνες μετά την εγγραφη και λέει ΒΕΒΑΙΩΣΗ Βεβαιωνουμε ότι το μέλος μας με στοιχεία Επωνυμο Ονομα Αρ. Μητρωου Ειναι μελος του ΤΕΕ απο 11/11/1111 Δεν ειναι εργοληπτης δημοσιων εργων Εχει εξοφλησει τις συνδρομες του προς το ΤΕΕ μεχρι 10/10/10 Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Χτές που κατέθεσα....έδωσα εκτός των άλλων και την άδεια άσκησης επαγγελματός (φωτοτυπία επικυρωμένη από ΚΕΠ).... Εντομεταξύ μου λέει μία υπάλληλος ότι βγαίνει πολύ σύντομα.... Προσοχή μην πάτε κατευθείαν στο πρωτόκολλο....Ο τυπάς βαριέται που ζει και φυσικά, ότι του δώσεις παίρνει....Πρώτα στον β'όροφο για έλεγχο (μην λείπει κάτι...) και μετά....στον τυπά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 και μετα κορνιζα μαζι με τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Αφού ξέρεις....είμαι μανιώδης συλέκτης πιστοποιήσεων.. Πλάκα πλάκα μου το ζήτησε εταιρεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 (edited) και μετα κορνιζα μαζι με τα αλλα αδεια δόμησης για το καρφωμα προκας και προσθηκης κορνιζας στον τοιχο? Edited Οκτώβριος 17 , 2012 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα