Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Nαι γιατί όχι; Τουλάχιστο εγώ πάντοτε αυθημερόν την επαιρνα, για την ακριβεια την ιδια στιγμή. Απλώς πήγαινε νωρίς. Και μη ξεχάσεις να ζητήσεις ειδικά για δημόσια έργα. Διότι αναγράφεται επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 βγάλε από το ιντερνέτ κάνε εγγραφή αν σου στείλουν τους κωδικούς άμεσα δεν ξέρω πόσο κάνουν την βγάζεις από το σπίτι όπως και την φορολογική ενημερότητα αν πάλι δεν προλαβαίνεις ετοίμασε την αίτηση ώστε να μην χάνεις χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
heartsp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 άμα είναι αναπόγραφος δε μπορεί να βγάλει ενημερώτητα από το ίντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 δεν το γνωριζα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkarounos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2013 ναι αναπόγραφος είμαι.. Έγινε παιδιά, δευτέρα πρωί πρωί λοιπόν.. Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Το "νομαρχιακό" εργοληπτικό πτυχίο για έναν απόφοιτο ΤΕΙ, τώρα που καταργήθηκαν οι νομαρχίες θα πάμε να το βγάλουμε από την περιφέρεια ή από το ΥΠΕΚΑ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Από την Περιφέρεια. Το ΥΠΕΚΑ δεν έχει σχέση με τα πρώην Νομαρχιακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ονομαζεται πλεον "Περιφερειακο Μητρωο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristinaZ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 Αυτή τη στιγμή έχω δώσει το ΜΕΚ Β σε μια τεχνική εταιρία. Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε Γ. Πρέπει να ενημερώσω την εταιρία? μπορεί να της δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα? Σαφώς και πρέπει να τους ενημερώσεις. Έχεις υπογράψει μαζί τους συμφωνητικό αποκλειστικής απασχόλησης (θεωρητικά πρέπει να απασχολείσαι εκεί στα έργα τους) Είναι επίσης πάρα πολύ πιθανό να τους δημιουργήσεις πρόβλημα στην τάξη του ΜΕΕΠ τους (αφού στην ουσία η τάξη και οι κατηγορίεςε του προκύπτουν απο τα ΜΕΚ) Όταν τα ΜΕΚ στελεχώνουν ξένες εταιρείες, είθισται οι εταιρείες να αξιοποιούν τις εμπειρίες και να αναβαθμίζουν σχετικά τα ΜΕΚ, ανάλογα με την τάξη ΜΕΕΠ που θέλουν να έχουν. Γνώμη μου, ενημέρωσέ τους, είναι συνεργάτες σου. Αν δεν δημιουργείται πρόβλημα με το ΜΕΕΠ, οκ, σου προχωράν οι ίδιοι την αναβάθμιση. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει ναλύσεται τη συνεργασία, να κάνεις την αναβάθμισή σου και να αντικαταστήσουν το ΜΕΚ σου. Σε τέτοιους καιρούς βέβαια δύσκολα να βρείς άλλη εταιρεία προς στελέχωση... (υγ Εφόσον δε στελεχώνεις δική σου εταιρεία, ώστε ενδεχομένως μια τέτοια κίνηση να εξυπηρετεί επιχειρηματικά σου πλάνα, ποιά η άμεση ανάγκη αναβάθμισής του σε Γ'? Η εμπειρία δε χάνεται.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Μια σημείωση μόνο. Το ΜΕΚ Δ αν θέλει γίνεται ΜΕΕΠ 2ης τάξης....δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορεί να γίνει και 1ης Αντίστοιχα και τα υπόλοιπα προφανώς. Άρα αν ανέβει τάξη το ΜΕΚ σου κάνενα πρόβλημα δεν τους δημιουργείς. Δεν είναι υποχρεωτικό να ανέβει το ΜΕΕΠ της εταιρείας. Το ερώτημα είναι αλλο. Αφου στελεχώνεις εταιρεία που βρήκες εμπειρία που δεν την ξέρουν? Εκτός και αν έχεις από ιδιωτικά οπότε πάω πάσο. Το παράδειγμα με τα ΜΕΚ Δ το βάζω επίτηδες γιατί είναι το πλεον διαδεδομένο. Πολλοι τα έκανα τα πτυχία τους 2ας τάξης αλλά επειδή δεν υπάρχουν δουλειές τα υποβάθμισαν σε 1ης για να κατεβάινουν και στα όρια της Α1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα