varxo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 και βεβαια δινει δεν αναφερει λογο για τον οποιο εκδιδεται αλλα οτι εισαι ασφαλισμενος στο ταμειο και ενημερος μεχρι τοτε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Μπορουμε να την παρουμε ηλεκτρονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2018 δεν νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Γνωρίζει κανείς να μου πει εάν ένα άτομο με δυο πτυχία(π.χ πολιτικού μηχανικού και αρχιτέκτονα) μπορεί να στελεχώσει ταυτόχρονα τις κατηγορίες και των 2 ειδικοτήτων? Δηλαδή αν συστήσει ΜΕΕΠ θα μπορεί να συμπεριλάβει την κατηγορία πρασίνου που δίνει η ειδικότητα του αρχιτέκτονα μηχανικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 (edited) Κατά 99% ναι. Αν θες να το επιβεβαιώσεις κάνε ένα τηλέφωνο στο ΜΕΕΠ (210-6463218, 6419830, 6442900, 6437852, 6467928 δοκίμασε με την σειρά που τα έχω γραψει) Edited Μάιος 14 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ. Λοιπόν πήρα τηλέφωνο και για τη συγκεκριμένη ερώτηση με παρέπεμψαν στο 210-6419835. Η απάντηση που πήρα, όπως σωστά ανέφερες και εσύ, ήταν θετική. Οπότε ο καθένας μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει όλες τις κατηγορίες των ειδικοτήτων που διαθέτει από μόνος του. Edited Μάιος 14 , 2018 by Astrolavos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2018 με την προυπόθεση ότι εχουν περάσει 3 χρόνια από την εγγραφη στο ΤΕΕ για την αντίστοιχη ειδικότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2018 Σαφώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theofm28 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2018 Καλησπέρα σας. Είμαι γεωπόνος και επιθυμώ να λάβω το μεκ για εργασίες πρασινου ωστε να λάβει συμμετόχη σε διαγωνισμό μια εταιρία που το αναφέρει ως προυπόθεση. Εγώ έχω πλήρη απασχόληση ικα σε αλλη εταιρία. Τι σχέση εργασίας πρέπει να έχω με την εταίρια που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2018 (edited) Για να στελεχώσεις κάποιο ΜΕΕΠ χρειάζεται ΜΕΚ ΠΡΣ το οποίο πρέπει να προέρχεται από ΜΕΚ ΠΡΣ Γεωπόνου ή Δασολόγου, κάτοχου άδειας άσκησης επαγγέλματος γεωτεχνικού. Εφόσον καλύπτεις την ανωτέρω απαίτηση τότε υποβάλεις στο ΥΠΟΜΕΔΙ τα σχετικά δικαιολογητικά ΜΕΚ εδώ στα "Έντυπα-Δικαιολογητικά" και περιμένεις να περάσει από την επιτροπή η αίτησή σου ((εξαρτάται από το πότε συνεδριάζει η επιτροπή και αν είναι μέσα στα θέματα η σχετική αίτηση, περίπου 3-4+ μήνες). Αφού περάσει, και εκδοθεί το ΜΕΚ σου, πλέον μπορείς να στελεχώσεις την εταιρεία που θες εφόσον δεν είσαι βασικό στέλεχος ή υπάλληλος άλλης εργοληπτικής επιχείρησης του ΜΕΕΠ. Το τι χρειάζεται από εσένα η εταιρεία θα σου τα πουν από εκεί ή μπορείς να δεις στην παραπάνω παραπομπή στην ενότητα "Έντυπα - Δικαιολογητικά" ΜΕΕΠ. Βασικά μια υπεύθυνη δήλωσή σου. Λίγο μικρότερος είναι και ο χρόνος (εξαρτάται από το πότε συνεδριάζει η επιτροπή και αν είναι μέσα στα θέματα η σχετική αίτηση) για να πάρει η εταιρεία το νέο της ΜΕΕΠ με εσένα στην στελέχωσή της. Επίσης ενημέρωσε στο προφίλ σου την ιδιότητά σου. Υ.Γ. Η σχέση εργασίας με την εργοληπτική εξαρτάται βασικά από την τελευταία. Μπορείς να προσληφθείς είτε ως "κλασικός" ελεύθερος επαγγελματίας, είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας που εντάσσεται στην παρ. 9 του άρθρου 39 του ν.4387/2016, είτε ως μισθωτός μηχανικός. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις προϋποθέτουν έναρξη στην ΔΟΥ. Edited Αύγουστος 22 , 2018 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα