tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2024 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2024 (edited) On 11/12/2024 at 8:05 ΠΜ, michanikos2 said: Καλημέρα! Κατασκευαστής με συμφωνητικό Expand Η εμπειρία γίνεται δεκτή On 11/12/2024 at 8:01 ΠΜ, gio said: που μπορω να δω τι κατηγορια MEK ειμαι; Expand εδώ, είτε με ονοματεπώνυμο, είτε με αριθμό ΜΕΚ Edited Δεκέμβριος 11 , 2024 by tetris
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 (edited) Είμαι γραμμένος στο ΜΕΚ με Β' και στο ΜΕΕΠ με Α2, βλέπω ότι έχουν φτιάξει καινούργια πλατφόρμα για το νέο μητρώο. Τώρα θα πρέπει να ξαναγραφτούμε στο νέο μητρωο εμπειρίας κατασκευαστών και μετά να αιτηθούμε για την εγγραφή στο νεό μητρωό ΜΗΕΔΕ; Εχω ΜΕΕΠ Α2 και το ΜΕΚ Β' το είχα βγάλει πριν από αρκετά χρόνια, πολλοί επιβλέποντες μηχανικοί έχουν βγει στην σύνταξη, πήρα τηλέφωνο στον Δήμο και είπαν ότι έχουν πολύ δουλειά και δεν πρόκειται η υπηρεσία να ασχολήθει να ανεβάσει ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά εμπειρίας παλιών έργων. Δηλαδή τώρα που θα γραφτούμε ξανά θα μας βάλουν ΜΕΚ Α' εαν έχουμε παλιά εμπειρία; Edited Ιανουάριος 16 by Paul_Mix
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 (edited) Θα πρέπει να γραφτώ στο νέο ΜΕΚ ή θα γραφτώ κατευθείαν στο ΜΗΕΔΕ με το ΜΕΚ που έχω εδώ και χρόνια Edited Ιανουάριος 16 by Paul_Mix
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Στις διακηρύξεις ζητούν, βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα Ι του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Δημοσίων Έργων (ΜΗ.Ε.Ε.Δ.Ε.) και βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα ΙΙ του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Δημοσίων Έργων (ΜΗ.Ε.Ε.Δ.Ε.) Αυτές τις βεβαιώσεις που τις βρίσκουμε; Εχω συνδεθει στο ΜΗΤΕ αλλά δεν μπορώ να τις βρω
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 On 14/3/2025 at 1:17 ΜΜ, Paul_Mix said: Στις διακηρύξεις ζητούν, βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα Ι του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Δημοσίων Έργων (ΜΗ.Ε.Ε.Δ.Ε.) και βεβαίωση εγγραφής στο Τμήμα ΙΙ του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Δημοσίων Έργων (ΜΗ.Ε.Ε.Δ.Ε.) Αυτές τις βεβαιώσεις που τις βρίσκουμε; Εχω συνδεθει στο ΜΗΤΕ αλλά δεν μπορώ να τις βρω Expand Δηλ οι βεβαιώσεις ΜΕΕΠ δεν ισχύουν πλέον; Τζάμπα η ανανέωση πέρσυ. Χρειάζεται κάτι η πλατφόρμα που αναφέρεις ή τραβάει όλα τα στοιχεία απ' τα ΜΕΚ/ΜΕΕΠ μας;
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 On 14/3/2025 at 10:56 ΜΜ, Kane said: Δηλ οι βεβαιώσεις ΜΕΕΠ δεν ισχύουν πλέον; Τζάμπα η ανανέωση πέρσυ. Χρειάζεται κάτι η πλατφόρμα που αναφέρεις ή τραβάει όλα τα στοιχεία απ' τα ΜΕΚ/ΜΕΕΠ μας; Expand Eχουν δώσει παράταση για τα ΜΕΕΠ μέχρι τις 30/06, αλλά εως τότε πρέπει να κάνουμε αίτηση εγγραφής στο ΜΗΤΕ. Προς το παρόν μας έχουν περάσει εκεί αυτόματα με ημερομηνία ισχύς 30/06. Προσπαθώ να βρω την διαδικασία και τα δικαιολογητικά για την εγγραφή τύπου Ι και τύπου ΙΙ όπως την λένε τώρα.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 (edited) Πάρε τηλέφωνο στην ΠΕΔΜΕΔΕ ή ΣΑΤΕ. Αυτοί σίγουρα θα ξέρουν. Edited Μάρτιος 15 by JohnnyHoliday
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Όσοι έχουν ΜΕΚ ή ΜΕΕΠ πρέπει να μπουν στο ΜΗΤΕ να ελέγξουν τα στοιχεία τους.... υπάρχουν πολλά λάθη στο σύστημα....σε εμένα έλειπε στέλεχος όπου δεν το είχαν περάσει καν στον πίνακα των ΜΕΚ και δεν μπορούσα να το βρώ.... Πρέπει να κάνετε αίτηση για νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης αρχικά και μετά αίτημα στο Τμήμα Ι και στο Τμήμα ΙΙ ανάλογα την κατηγορία σας... Οι Α1 και Α2 είναι τα πιο απλά ...από 1η και πάνω έχει περισσότερη χαρτούρα. Τέλος πρέπει να δείτε αν έχει περαστεί σωστά η εμπειρία σας. Γενικά αυτοί που στήσανε το σύστημα έχουν κάνει πολύ πρόχειρη δουλειά με πολλά λάθη....
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 Δηλ κάνα την ίδια διαδικασία όπως ανανέωσης, ας πούμε; Παράβολα, υδ, ενημερότητες κτλ; Ούτως η άλλως Α2 ήμουν εγώ και δεν έχω εμπειρία τα τελευταία χρόνια, απλά το ανανέωνα. Όντως λείπουν διάφορα στοιχεία όπως μέιλ, τηλέφωνα κτλ. Υ.Γ. εγκυκλοπαιδική ερώτηση. Έχω εμπειρία (υπεργολαβικη με συμφωνητικό) αλλά είναι παλιά τα έργα, 2017 σε ΥΔΡ. Αυγή προφανώς "χάθηκε";
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα