Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Θυμίστε μου λίγο, ενας απο πολυτεχνείο παίρνει ΜΕΚ Α' (χωρίς φυσικα πιστοποιητικά εμπειρίας) στα 3 χρόνια απ'τη λήψη του πτυχίου (οπως εμείς οι ΤΕ) ή απ'την ημέρα που θα πάρει άδεια ασκήσεως απ'το ΤΕΕ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 εγω προσωπικά έχω φάει πόρτα όταν πήγα να αναβάθμισω ΜΕΚ και είχα και εμπειρίες απο άλλη εταιρεία ΜΕΕΠ. απλά δεν στο δέχτηκαν ή σου δημιούργησαν και άλλο πρόβλημα λόγω της υπευθυνης δήλωσης? @Kane απο την ημερομηνια άδειας επεγγέλματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Θυμίστε μου λίγο, ενας απο πολυτεχνείο παίρνει ΜΕΚ Α' (χωρίς φυσικα πιστοποιητικά εμπειρίας) στα 3 χρόνια απ'τη λήψη του πτυχίου (οπως εμείς οι ΤΕ) ή απ'την ημέρα που θα πάρει άδεια ασκήσεως απ'το ΤΕΕ ; Εμεις παίρνουμε ΜΕΚ Α χωρίς εμπειρία όταν έχουμε κλείσει 3 χρόνια από την εγγραφή μας στο ΤΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Ωραία, θενκς παίδες. Επειδή θα αγγαρέψω έναν φίλο ΗΜ να πάρει το ΜΕΚ Α, να εχουμε κι ένα ΗΜ πτυχίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (edited) @Castor-troy: Για καλή μου τύχη δεν κατέθεσα τα χαρτιά μου στο πρωτόκολλο κατ' ευθείαν αλλα ανεβηκα πάνω στους υπαλλήλους στο ΜΕΚ. Ζήτησα απο έναν να τα τσεκάρει αν ειναι ΟΚ και να τα καταθέσω μετά. Ο υπάλληλος το μπανισε αμέσως και μου είπε πως την εμπειρία απο το άλλο ΜΕΕΠ δε θα στη συνυπολογισω καθόλου. Χωρίς την εμπειρία του αλλου δεν υπήρχαν προϋποθεσεις αναβάθμισης... Και απλά έκανα μεταβολή... Και επέστρεψα μετά απο ενα χρόνο Δεν δημιουργήθηκε κάποιο προβλημα... Απλά δεν έκανα δουλειά μου. Edited Απρίλιος 20 , 2013 by kpapaxr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 @ Kpapaxr: ευχαριστώ για τις πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Εστω κάποιος ότι έχει δυο πτυχία από πολυτεχνικες σχολες, πχ ΑΤΜ και ΠΜ. Πώς μπορει να αξιοποιήσει και τα δυο πτυχια για να βγάλει εργοληπτικο? Να βγαλει δυο ΜΕΚ και να συστησει δυο διαφορετικες Ο.Ε. με το καθε πτυχιο δεν επιτρεπεται. Τι μπορει να κανει? με το πτυχιο του ΠΜ βγαζει ΜΕΚ Α σε ΟΔΟ, ΟΙΚ, ΥΔΡ κτλ. λιγο πολυ τα ιδια εχει και ο ΑΤΜ. Μπορεί καπως να χρησιμοποιησει και το δευτερο πτυχιο ή δεν μπορει να κανει τιποτα με αυτο? Καποιος που εχει πτυχιο ΠΜ και ΗΜ θα εχει και τις αντιστοιχες κατηγοριες, αλλα τι γινεται στην περιπτωση που αυτα τα δυο πτυχια εχουν δικαιωματα στις ιδιες κατηγοριες? οπως ειπα ΑΤΜ και ΠΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις δυο ΜΕΚ μου φαίνεται παρατραβηγμένο δες το κι αλλιώς νομαρχιακό με ΜΕΕΠ μπορείς να τα έχεις και τα δυο ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 (edited) Ειναι πτυχια πολυτεχνικής σχολής, δεν δίνουν νομαρχιακό πτυχιο. Δηλαδη εαν καποιος εχει τελειωσει δυο σχολες, δεν μπορει καπως να αξιοποιησει και τα δυο διπλωματα? Edited Μάιος 8 , 2013 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 (edited) Μπορει. Ενα ΜΕΚ. Αν εισαι και ΠΜ και ΗΜ βγάζεις ενα ΜΕΚ Α σε ΟΙΚ, ΟΔΟ, ΛΙΜ, ΥΔΡ, ΗΜ και Β/Ε. Αν έχεις τελειώσει σχολές συναφείς πχ ΠΜ και Εργ. Υποδομής δεν ισχύει προφανώς οτι μπορεις να πας ΜΕΚ Β κατ' ευθείαν στην ΟΔΟ. ΜΕΚ Α σε ολα για αρχή. Edited Μάιος 8 , 2013 by kpapaxr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα