proengineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα.. έβγαλα κωδικό πληρωμής για ρύθμιση Ν.3843/10, αλλά στην εφορία όταν πήγα για το ΦΕΜ μου είπαν ότι είναι λάθος το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, και κατά συνέπεια είναι λάθος και στο σύστημα του ΤΕΕ. Δεν έχει πληρωθεί ακόμα το γραμμάτιο.. τι μπορώ να κάνω?? Να ξαναβγάλω κωδικό πληρωμής??
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δε χρειάζεται. Στατιστικά μόνο κρατάνε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Εξάλλου απο τα υπόλοιπα στοιχεία μπορεί να γίνει εύκολα ταυτοποίηση. Στο παράβολο, αίτηση, Υ/Δ κτλ βάλε το σωστό ΑΦΜ
jbosdas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ...κ κανε πάντα έλεγχο του αφμ την ώρα που τα γράφεις http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/epixiriseis/validate.html 1
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Eγω παντα ζηταω αποδειχτικο ΑΦΜ (πχ εκκαθαριστικο). Οχι βεβαια για τις τακτοποιήσεις... Το ζητανε εξαλλου και στην απογραφη στο ΙΚΑ...
antnatal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Δε χρειάζεται.Στατιστικά μόνο κρατάνε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Εξάλλου απο τα υπόλοιπα στοιχεία μπορεί να γίνει εύκολα ταυτοποίηση. Στο παράβολο, αίτηση, Υ/Δ κτλ βάλε το σωστό ΑΦΜ και ΦΕΜ. (βασικό)
eleni_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Για "Αναθεώρηση για παράταση ισχύος με αλλαγή αρχιτεκτονικής μελέτης", επέλεξα στο πρόγραμμα αμοιβών του ΤΕΕ, στους χώρους: Αναθεώρηση οικ. αδείας και έβαλα τα μ2 της δόμησης. Που/πώς μπαίνουν τα μ2 ημιυπαιθρίων και μ2 υπόγειων βοηθητικών χώρων?
kefalosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Συνάδελφοι ένα άρθρο που διάβασα σήμερα περί ανοίγματος του επαγγέλματός μας και κατάργησης του συστήματος του ΤΕΕ. Δηλαδή πως θα υπολογίζουμε αμοιβες; Θα γυρίσουμε στα παλιά; Εμπρός ... πίσω! http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=379251&dt=20/01/2011
sdim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Κάπως έτσι. Η ειρωνία είναι ότι μου βγήκε πρόσφατα μια μελέτη βιομηχανίας και χάνω χρόνο για τις αμοιβές (Δεν είναι αμοιβή στο σύστημα του ΤΕΕ οπότε θέλει αίτηση. Απαιτείται συνυπογραφή με άλλον μηχανικό οπότε όλα τα έντυπα επί 2). Να δείτε που την μέρα που θα κατατεθεί η αμοιβή θα κατργηθούν οι ελάχιστες.
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Σε άδεια διαχωρισμού ενός διαμερίσματος σε δυο ανεξάρτητα με εσωτερικές διαρρυθμίσεις ο υπολογισμός γίνεται με βάση αναλυτικό προϋπολογισμό Ερώτηση: κατά τον υπολογισμό της αμοιβής στο myTEE στην καρτέλα "χώροι" στο πεδίο "προϋπολογισμός έργου" τι συμπληρώνω?? Μπορώ να το αφήσω μηδέν? Στην καρτέλα αυτή έχω εισάγει: χώρος: Διαρρυθμίσεις υπαρχόντων κτιρίων συνολική επιφάνεια 90τμ (επιφάνεια δειμερίσματος)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα