myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 καλά τα λες, σαν προυπολογισμό εισάγεις αυτό που βρίσκεις από τον αναλυτικό υγ μην ξεχάσεις τους συντελεστές προσάυξησης λόγω εσωτερικών διαρρυθμίσεων
KiriakosCE Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ευχαριστώ πολύ!! Και έβλεπα αξία έργου και λέω γιατί είναι μηδέν?!!
margisam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 πήρα πρόσφατα τους κωδικούς απο το ΤΕΕ για τις αμοιβές ιδιωτικών έργων αλλα δεν μπορώ να βρώ που μπόρω να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης.έχει κανένας καμία ιδέα;
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 νομίζω πως μπορείς να το κάνεις από το MyTEE http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE
margisam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 το προσπαθησα αλλα δεν με βαζει καν. μου βγαζει ενα μύνημα "403 forbidden" (μηπως επειδή είμαι τεχνολόγος δεν έχω πρόσβαση στο mytee?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αλλαγη καταλαβα οτι μπορουν να κανουν μονο οι Διπλωματουχοι και οχι οι Τ.Ε.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Αν μπορείς να μπεις εδώ έχει επιλογή να το αλλάξεις.
margisam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 δεν με βάζει.πάλι το ίδιο μύνημα βγάζει : "403 forbidden". ίσως ένας συνάδερφος τεχνολόγος μπορεί να βοηθήσει.
antnatal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 το προσπαθησα αλλα δεν με βαζει καν. μου βγαζει ενα μύνημα "403 forbidden" (μηπως επειδή είμαι τεχνολόγος δεν έχω πρόσβαση στο mytee? ναι, πολύ πιθανό να ισχύει, ούτε εγώ μπορώ να αλλάξω στοιχεία (τι να πει κανείς). παίρνω τηλέφωνα στο ΤΕΕ εδώ και 2-3 μέρες για κάτι αμοιβές και δεν απαντάει κανείς. το κλείσανε το μαγαζί...???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα