erling Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 pk10gr, ο λόγος που δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αυτό αυτόματα είναι γιατί ο μελετητής είναι ο μόνος που μπορεί να προϋπολογίσει το έργο. Απλά το ΤΕΕ έρχεται και απαιτεί ελάχιστο προϋπολογισμό για κάποιο έργο και για κάθε μελέτη αυτού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk10gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2010 Αυτο ακριβως λεω!!! Ας εδινε την ελαχιστη (εστω και σε παρενθεση διπλα ως την ελαχιστη) και ο καθενας ας προυπολογιζε απο κει και περα το δικο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evarepo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Για έκδοση νέας άδειας ιδιωτικού έργου, ισόγεια οικοδομή σε περιοχή βιοπα, πως υπολογίζεται ο προϋπολογισμός του έργου; Στη φόρμα επεξεργασίας στοιχείων του τεε έβαλα ένα ποσό που προέκυψε στο περίπου από έναν αναλυτικό υπολογισμό του κόστους και στρογγυλοποιημένο προς τα πάνω. Σύμφωνα με αυτή την τιμή διαμορφώθηκαν οι αμοιβές. Είναι σωστός αυτός ο τρόπος ή υπάρχει κάποιος τύπος που να καθορίζει τον προϋπολογισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Γιατί όταν εισάγω το ΑΦΜ του εργοδότη, αν αυτό έχει 0 (μηδέν) μπροστά το σύστημα αμοιβών μου το εξαλείφει και τελικά καταχωρεί και εμφανίζει παντού (και στην εντολή), τα 8 τελευταία ψηφία μόνο; Το έχετε και άλλοι το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο...Το μηδεν το βαζουν για να γινει 9ψηφιο το ΑΦΜ... Μην αγχωνεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Προσπαθώντας ν ανεβάσω το .xml για Η/Χ στο σύστημα, μου βγάζει "Parsing Error: Δεν αναμενόταν το στοιχείο "project_area". ". Υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Άνοιξε το xml (με Notepad) και δες τι τιμή έχει το project_area. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2010 Ok thanks.Δεν είχα δηλώσει μ2 Η/Χ στο κύριο μενού και μου τα μηδένιζε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Η ερώτηση μπορεί να ακουστεί βλακεία αλλά η απορία είναι απορία... Μέσω του συστήματος υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ υπολογίζονται μόνο οι αμοιβές που έχουν να κάνουν με έργα πολιτικών μηχανικών και τοπογράφων? Η σκέψη μου είναι ότι ως νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορεί να αναλάβω τη μελέτη μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε ένα υφιστάμενο κτίριο... Για την αμοιβή μου θα πρέπει να ασχοληθώ με το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Καλημέρα σας. Κάνω μια προσφορά για άδεια, και εισάγοντας τα στοιχεία στο πρόγραμμα αμοιβών του ΤΕΕ διαπίστωσα ότι από "φορολογικά" βγάζει μόνο το ΦΠΑ. Επειδή δεν έχω πρόγραμμα αμοιβών, υπάρχει τρόπος να υπολογίσω τις λοιπές κρατήσεις των φορολογικών (πλην ΦΕΜ που είναι το εύκολο); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα