Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Ξύλινο πάτωμα


cstogian

Recommended Posts

Πριν από ένα χρόνο έκανα ανακαίνιση στο διαμέρισμά μου και πέρασα ξύλινο πάτωμα κεμπας με ψευδοπάτωμα. Ο πατωματάς το πέρασε και μετά από δύο εβδομάδες το έτριψε και το λουστράρησε.

 

Στην αρχή το πάτωμα ήταν πολύ σταθερό, αλλά γρήγορα άρχισε να τρίζει σε διάφορα σημεία. Ο πατωματάς μου αντικατέστησε τις πατούρες στα σημεία και το πρόβλήμα λύθηκε, αλλά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα άρχισε να τρίζει σε άλλα σημεία, και από ότι φαίνεται το πρόβλημα συνεχίζεται και εξαπλώνεται.

 

Αυτή την στιγμή ο πατωματάς μου λέει ότι φταίνε οι πατούρες, ενώ ο έμπορος μου λέει ότι φταίει ο πατωματάς, και άλλοι μάστορες δεν θέλουν να λάβουν μέρος σε τέτοια συζήτηση.

 

Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να αποδείξω ποιος ευθύνεται για την κατάσταση του πατώματος, το οποίο μου έχει κοστίσει συνολικά πάρα πολλά λεφτά. Αν το ψευδοπάτωμα από μόνο του χωρίς πατούρες δεν τρίζει, αυτό είναι απόδειξη ότι φταίνε οι πατούρες, όπως μου λέει ο μάστορας; Υπάρχουν πραγματογνώμονες που να μπορούν να μου πουν με σιγουριά τι φταίει, και που μπορώ να βρω;

 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.