gekalapo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!! Εχω ενα πολυ σημαντικό ερώτημα....... Γνωρίζει κανείς να μου πει εάν επιτρέπεται δόκιμος υπάλληλος να έχει την επίβλεψη μελέτης;;;
aginor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 καλως ηρθες στο forum. τι εννοεις δοκιμο???
saltapidas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Νομίζω πως οχι... Αλλαγη στο ΤΣΜΕΔΕ εκανες;
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Επίβλεψη μελέτης ή επίβλεψη έργου; Στο δημόσιο όλα επιτρέπονται (ακόμα κι αν απαγορεύεται μπορούν να επικαλεστούν έλλειψη προσωπικού και να σε βάλουν).
gekalapo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Αναφέρομαι σε επίβλεψη μελέτης..και μάλιστα σε προχωρημένο επίπεδο.Πριν τις πληρωμές....
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Τα των δημοσίων υπαλλήλων έχω ελάχιστη ιδέα. Μια μικρή σκέψη μόνο Η όποια ευθύνη σου ή μη ευθύνη που απορρέει από την υπαλληλική σου ιδιότητα ως ευρισκόμενος σε δόκιμο στάδιο, σίγουρα δεν σε απαλλάσσει από την ευθύνη της υπογραφής σου ως αρχιτέκτων όπου υπογράψεις. Εκεί δεν είσαι δόκιμος και μη το ξεχνάς αυτό ειδικά σε ζητήματα που άπτονται και οικονομικών.
marymaria Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Σα δόκιμη υπάλληλος χρεώθηκα επιβλέψεις από τον πρώτο μήνα.
gekalapo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Σίγουρα η επίβλεψη είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό. Διαβάζω το άρθρο 25 του Ν. 3316/2005 (ΦΕΚ 42/τ. Α'/2005) και θα τονίσω οτι ο ίδιος ο νόμος κάνει λόγο για ¨...εν γένει δυσχέρειες της επίβλεψης¨, οπότε καταλαβαίνω τί θα επακολουθήσει....
aginor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 γεια! ειμαι ο κασπερ το φαντασματακι και δεν με βλεπει κανεις! (εδω μπανει φατσουλα που γελαει!) τι ειναι ο δοκιμος υπαλληλος?? αξιοματικος ηξερα, ηθοποιος ειμαι, αλλα υπαλληλος?
engineer_thess Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2011 @aginor Δόκιμος δημόσιος υπάλληλος είναι αυτός που είναι υπό δοκιμαστική περίοδο δημόσιος υπάλληλος. Μετά την παρέλευση διετίας ως δόκιμου υπαλλήλου γίνεται έκθεση καταλληλότητας από τον προϊστάμενου του υπαλλήλου και αν είναι θετική -που πάντα είναι, πρέπει να κάνεις κάτι πολύ "χοντρό" για να είναι αρνητική- γίνεται η προαγωγή στον επόμενο βαθμό και ο δόκιμος υπάλληλος γίνεται μόνιμος υπάλληλος του δημοσίου. Και στον στρατό η ίδια λογική ισχύει με τους δόκιμους αξιωματικούς. Πρώτα δόκιμος αξιωματικός δηλ. δοκιμαστική περίοδος και μετά αξιωματικός. ο ΔΕΑ δεν ανήκει στην βαθμίδα των αξιωματικών αλλά των ανθυπασπιστών και είναι νεότερος σε ιεραρχία με αυτών που φέρουν τον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Επί της ουσίας: Δόκιμοι Υπάλληλοι του Δημοσίου και Μόνιμοι Υπάλληλοι του Δημοσίου έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα