Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στατικό ερώτημα: Κλείσιμο Εσωτερικης Σκάλας σε 2όροφη Μεζονέτα


jskoubas

Recommended Posts

Εχω ενα διαμερισμα σε πολυκατοικια (μεζονέτα) και υπαρχει εσωτερικη σκαλα.σκοπευω να αφαιρεσω την σκαλα και στο σημειο αυτο να καλυψω το κενο που θα αφησει με πλακα ετσι ωστε απο μεζονετα και διαμερισμα 2οροφο που ειναι να εχω 2 διαμερισματα.

μεχρι εδω ολα καλα.

απο εδω και στο εξης θελω τα φωτα σας.

τι χρειαζεται πως θα γινει η διαδικασια,οικοδομικη αδεια,πολεοδομιες θελω τα φωτα σας..

Link to comment
Share on other sites

απο εδω και στο εξης θελω τα φωτα σας.

Γιατί δεν θέτετε το ερώτημα αυτό, στο μηχανικό σας, ο οποίος θα σας απαντήσει για το αν γίνεται, τον τρόπο, το κόστος και για την απαραίτητη γραφειοκρατία.

Link to comment
Share on other sites

Το αστείο ξεκινά από το οτι ιδιώτης αναρτά "στατικό ερώτημα" και τελικά ρωτά για όλη την διαδικασία.

Προσπαθώντας λοιπόν να βοηθήσω θα σας ρωτήσω αγαπητέ κύριε κάποια απαραίτητα στοιχεία:

Θα ήθελα να μάθω το πάχος της πλάκας, το είδος και την τοποθέτηση του οπλισμού, τις διαστάσεις της οπής, τις διαστάσεις και το βάρος της ψάθας της σκάλας και κατόπιν θα σας στείλω με email μια μελέτη την οποία όμως δεν θα υπογράψω αφού δεν θα πληρωθώ γι αυτή, οπότε δεν θα αναλάβω και την σχετική ευθύνη και αν ερωτηθώ θα αποποιηθώ την όποια σχέση μου με αυτή. Επίσης αντίστοιχα μπορώ να στείλω και τις διαδικασίες που απαιτούνται να γίνουν κατά την γνώμη μου στην πολεοδομία, χωρίς πάλι να πληρωθώ αλλά ούτε και να αναλάβω κάποια ευθύνη.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι το σκεπτικό μου. Θα σας ενδιέφερε κάποια τέτοια βοήθεια; Θα υλοποιήσετε κατόπιν μόνος σας την μελέτη; Θα προχωρήσετε εσείς την όποια διαδικασία απαιτείται για να είστε νόμιμος; Αν πιστεύετε οτι δεν χρειάζεστε μηχανικό και μπορείτε να τα κάνετε εσείς αυτά, ειλικρινά πολύ ευχαρίστως θα σας βοηθήσω με τον τρόπο που προανέφερα. Αν όχι , γιατί δεν το αναθέτετε σε κάποιον μηχανικό;;;;;;;;;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.