Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είσοδος υπόγειο parking


Recommended Posts

Μην το κοιτάς, δεν έχει.

Ακόμα και εκεί που μιλάει για την αμεταθετότητα των πλαισίων αναφέρεται σε ποσοστό μήκους ανοιγμάτων, συγκρινόμενο με την περίμετρο του κτιρίου.

Δεν μιλάει για ποσοστό ανοιγμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Η κάτοψη είναι αρκετά μεγάλη οπότε και με 5μ δεν έχω πρόβλημα με το 80%.

Το πρόβλημα μου ήταν αν επιτρέπεται να έχω τόσο μεγάλο ανοίγμα στο υπόγειο, γιατί σε αυτό το σημείο θα χαλάσει η διαμόρφωση του εδάφους, λόγω της ράμπας, οπότε σε εκείνο το σημείο δεν θα ισχύει το 0,80μ(εκτός σχεδίου) απο το έδαφος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

συναφες με τα ανοιγματα.

 

οικοπεδο (χολαργος) προσοψης 19μετρα με πολυκατοικια αδειας του 79.

 

χωροι σταθμευσης πιλοτης

 

δυο εισοδοι , συρωμενες καγκελοπορτες μια στα 4.2μ που εξυπηρετει δυο θεσεις και μια ακομα στα 4μ που εξυπηρετει αλλες 4.

ο γειτονας πεταξε την ιδεα να μεγαλωσουμε την πρωτη πορτα ωστε να μπορει να αφησει καποιος ενα δευτερο (δηλαδη τριτο) αυτοκινητο στον ακαλυπτο  μπροστα απο τις θεσεις χωρις να ενοχλει τον αλλο να μπει/βγει (που με 4.2μ πορτα πρεπει να εισαι καλλιτεχνης για να το κανεις).

 

θεμα με τους υπολοιπους ιδιοκτητες δεν υπαρχει, σαν ιδεα ειναι βολικη, απο τεχνικης αποψεως σε 5-6 ωρες ειναι τελειωμενη δουλεια με ελαχιστο κοστος (diy) ωστοσο αν και η ολη μετατροπη δεν υπερβαινει τον παραπανω περιορισμο αφου η πορτα θα γινει περιπου 4.7μ (+4 η δευτερη = 8.7μ κατω απο το μισο της προσοψης) χρειαζεται αδεια δομησης, μικρης κλιμακας, 48ωρη ειδοποιηση ,τιποτα , κατι αλλο η απλα δεν επιτρεπεται για αλλους λογους?

 

το ενδιαμεσο στις πορτες εξακολουθει να χωραει ενα μεγαλο αυτοκινητο χωρις να ενοχλει αρα δεν καταργει θεση σταθμευσης στον δρομο. 

 

 

ο δρομος στην προσοψη ειναι μονης κατευθυνσης περιπου 5 μετρα πλατους , κανονικα σταυθμευουν μονο απο τη δικια μας πλευρα , μη κανονικα καβαλανε πεζοδρομια απεναντι.

 

 


εναλλακτικα βολλευει απλως να μεταφερω το ανοιγμα προς το κεντρο και λιγο προς την απεναντι πλευρα που διευκοληνει την μανουβρα. δηλαδη να κλεισω το μισο μετρο (απο αριστερα οπως φαινεται στο σκετσακι) και να το ανοιξω απο την δεξια.

 

post-54650-0-94034700-1369213646_thumb.png

Edited by pankrok
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.